Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
MiniClubTR sticker ve kartvizit
Çöküş
X
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBana adres ve adet bildirirsen gonderirim kargoyla.
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBugun milyoooon tane MINI gordum bi tane bileee flaayeeer yooktu elimde birde yakisiklilardii piuuuf
Sent from my iPad using Tapatalk HD
P.S: Ayni tornadan cikmis gibi, MEI'de gelmeden Bodrum'daki otele yakisikli yeni garsonlar almislar mi diye sordu?
HasbinAllah desem anlamaz ki, Cinli... HasbinBuda dedim yine anlamadi
Wishfengsuiyuzundenkulakmemesikivaminagetirdilerma n
Yorum Yap
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster'ALEN' flyer'i ile kac yakisikli tavliyabilecegini dusunuyosun?
P.S: Ayni tornadan cikmis gibi, MEI'de gelmeden Bodrum'daki otele yakisikli yeni garsonlar almislar mi diye sordu?
HasbinAllah desem anlamaz ki, Cinli... HasbinBuda dedim yine anlamadi
Wishfengsuiyuzundenkulakmemesikivaminagetirdilerma n
Sent from my iPad using Tapatalk HDsigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterwisshmaniimmm onuda dusundum elbet ve sticker bastim kendimee siyah uzerine beyaz NDG yazisi seklinde demokraside care tukenmiyor aklima gelmisken neden gioovanni dugun arabasi olmadi bak simdi aklima takildi yua
Sent from my iPad using Tapatalk HD
P.S: Ben gelinin arabasini kullancem, yetti gari Istanbul yollari.... Siz gelin Izmir'e
WIshgerdegedegiovanniilegirerman
Yorum Yap
-
sira bendeee gokhan baskan bana kargolayacakti heyecanli bekleyis suruyor nisantasinda bugun 15tane daha MINI kestirdim gozume biri yapikredi tesislerinin ordaki gog plakali aerokitli siyah classic beyaz fitilli seritli absurt jantli dark silver r56s
(ufaktan secere cikarttim sanirim neyse aldirmayin)
Sent from my iPad using Tapatalk HDsigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı orcun tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAnkara icin stickerlar geldi bonus olarak gonderdigin flayerlar icinde tesekkurler Alen abi
Yorum Yap
-
erdembmwmini
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGule gule dagitin flyerlari
Aslı erdembmwmini tarafından gönderilmiş Mesajı göstersticker süper olur herkezin begenisi olur hatta renk renk arac renklerine göre
Yorum Yap
Yorum Yap