Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Sabırsızlıkla bekliyorum bence çok başarılı bir hareket olmuş bu badge olayı
Tesekkurler bildigin gibi MINI Club TURKIYE MINI offical Clublarina uye bir kulup ve planimiz 2014 Mini United a en az 15 araba ile gidip Kulubumuze ait olacak yerde hem kendimizi hem ulkemizi tanitmak. Bu yuzden stickerdsn ziyade dunyadaki diger profesyonel kulupler gibi biz de badgeimiz olsun istedik
Bence sticker da cikartmaliyiz.. Bende onde gobadges'in badge holderinda farkli badge var mesela arabayla renk uyumlu.. Yeni badge alirsam da yine turuncu tonlarinda olanlarindan alirim sanirim.. O yuzden birkac renk tonunda sticker cikartsak iyi olur diyorum.. Zor birsey de degil zaten.
Bence sticker da cikartmaliyiz.. Bende onde gobadges'in badge holderinda farkli badge var mesela arabayla renk uyumlu.. Yeni badge alirsam da yine turuncu tonlarinda olanlarindan alirim sanirim.. O yuzden birkac renk tonunda sticker cikartsak iyi olur diyorum.. Zor birsey de degil zaten.
sticker da yakında çıkacak, güzel olacaktır eminim
ben yaklasik bir hafta kadar yurt disinda olacagim icin sticker'la ilgilenemeyecegim.
Ancak bu aksam ADMIN'ler toplantimiz var ) konularimiz arasinda stickerin oncelikli yeri var.
Yorum Yap