Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Go Badges MINI club TURKIYE badgelerimiz hazir.
Çöküş
X
-
görelim bakalım kimler sipariş verdi badgelerden ? Organizasyonlara badge i olmayan arabayı almıycaz ona göre :P
-
Linki izleyin badge yazin 2222ye gonderin baciniz gelsinAslı C@N tarafından gönderilmiş Mesajı göster
bende istiyorum bende
Bir yorum yaz:
-
sagol Luai daha baslangıc bunlarAslı Luai tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBeğendim...
Bir yorum yaz:
-
henuz yokAslı YEKTA tarafından gönderilmiş Mesajı göster
asıl tshirt ler için varsa bi teaser alalım başkanım? 
biraz sabir :P
sonuc olarak on siparisle olacak. Malum 1-2 cesit dusunuyoruz ve bedenleriniz gerekecek
Bir yorum yaz:
-
Sayın Üyelerimiz , 14 Hazirandan itibaren ön siparişlerin dagıtımına baslanacaktır. Ayrıca baska surprizlerimiz de olacak.
Bir yorum yaz:
-
Arkadaşlar daha üretimine başlanmamıs önümüzdeki hafta anca çıkacakmış ben oranın sahibini tanıyorum onunla mailleştim bir kaç bişi daha aldım o sırada söledi
Dün üretime yeni girmiş
Bir yorum yaz:
-
Cok guzel olmus elinize saglik kargosu falan skinti olmuyor degilmi kac gunde geliyor ki?
Bir yorum yaz:
-
Sagol Yektacim. Guzel ve kaliteli olsun diye ugrasiyoruz. sen de alir buzdolabina koyarsin o zamanAslı YEKTA tarafından gönderilmiş Mesajı gösterher ne kadar arabada kullanmasam da gerçekten güzel olmuş ellerinize sağlık kim yaptıysa
alıp buzdolabına vs yapıştırmak güzel fikir ama
))
Bir yorum yaz:
-
her ne kadar arabada kullanmasam da gerçekten güzel olmuş ellerinize sağlık kim yaptıysa
alıp buzdolabına vs yapıştırmak güzel fikir ama
Bir yorum yaz:
-
Kaan codeunuz ozel mesaj olarak gonderilmistir.Aslı kaanunal tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOzgur hocam gibi bende 1 adet kod istiyorum
ayrica tshirtleri ve stickerlari nasil temin edebiliriz?
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: