Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Go Badges MINI club TURKIYE badgelerimiz hazir.
Çöküş
X
-
Bende siparis verdim. HongKong kredi kartima bisi demedi. Axsess'i kabul etmemisti. Chrome mounting kit siparisi verdim, indirimden sonra 56 $ civari bisey oldu toplam. Dogru yapmis gibi gorunuyormu Admin'lerim ??? Yardim lutfen.
P.S: Dediniz dediniz verdik siparisi
Wishbagdeman
Bir yorum yaz:
-
Bakiyim benimki nerdeymis...Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBenimki arkadasima ulasti demismiydim?
Sent from Tapatalk for Galaxy Note
Processinggg ne procesmis arkadass
Bir yorum yaz:
-
Benimki arkadasima ulasti demismiydim?
Bir yorum yaz:
-
siparisim arkadasima ulasti bugun.. New Jersey'e.. hehe
14'unden once uretmis olmalari guzel..
Bir yorum yaz:
-
Adamin dibisin hammaddesisin BubucukAslı BuBu tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKekuti sticer calishmalari bashlamishtir kendi capimda bisheyler yapim dedim, Beyenilirse sticerimizda olceek.
Bir yorum yaz:
-
Muratcim siparisini ver internetten linke bas eger evde olmam dersen benim adrese veya haktana gondert.Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTamam cok guzel. Hatta benim bagde'nin ustune feromon sikariz, yanliz 'disi' kimseler gelip yanima park eder. Hatta -cok mumkunat vermesemde- gelip tanismak ister.
DE
Benim BAGDE'mi kim verecek. Siparisimi lutfen aliniz Sayin Admin'im....
Wishticarikaygilariolsunistemezman
Bir yorum yaz:
-
Tamam cok guzel. Hatta benim bagde'nin ustune feromon sikariz, yanliz 'disi' kimseler gelip yanima park eder. Hatta -cok mumkunat vermesemde- gelip tanismak ister.Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterWishmanim club badge i Turkiyede sadece MINI Club Turkiye de var ve acikcasi sticker yerine bunu tasimak hepimize daha gurur verecektir diye dusunduk, sonucta dunyada diger iyi kuluplerin hepsi bunlari kullanmaya basladilar ve biz de TURKİYE de bir ilke imza attik. Tecrubemize tecrube katacak tabii ki bir yere toplu halde gittigimiz zaman insanlar bunlari gorup ah benim de MINIm olsa Giovanni abimin yanina park ederdim Badgeman la tanisir dalma dersleri alirdim diyecek
DE
Benim BAGDE'mi kim verecek. Siparisimi lutfen aliniz Sayin Admin'im....
Wishticarikaygilariolsunistemezman
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: