Şİşştt mavilim hayırlı olsun bebeem şimdi sana vuracaz kamçıyı vuracaz kamçıyı forum olarak
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Yeni Teknik Moderatörümüz Hakkında
Çöküş
X
-
İyi kamcila adminim1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı gösteradminler arasın gece 3 te sorsunlar hizmet vermek dururken yoksa sen uyuyomusun diye
Yorum Yap
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSen simdi 'kampanali fren balatalari'ni gaz ile temizleyip, yakmasini da bilmiyosundur. :-)
Niye yaziyom, ulen iki gundur yok 'port polish' yok bilmemne arkasi 'turbo', aynen koltugunda cekirdek citlatan emekli gibi izliyom, 'nerde haberler basladi, ne zaman tv dizisi bitti' anlayamaz oldum, haberlerde 'suluman' ne ariyo diyom kendi kendime... Ama O konustuklarinizi da birgun gelecek anlayacagim...
Sist, benimkisi 'hos seda' seviyoz seni 'kamyoncu' moderator...
WishbiryasinikiskanirimmanAslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbitanesin sen yaşlı kurt
Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı A.Y.N. Auto Service tarafından gönderilmiş Mesajı gösterhayırlı olsun kerem bey1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
Faruk'S
-
Aslı Faruk'S tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDarisi basimiza mi demeliyim ne demeliyim bilemedim
Hayirli olsunn
Sent from my iPad using Tapatalk HDsigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Faruk'S
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göstersana cok firin ekmek yazdim dostum
biyerden baslamak lazim Sonuc itibariyle onerinizi dikkate alayim ben
gelsin ekmekler....
Yorum Yap
Yorum Yap