Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
MINI Club TURKIYE Stickerlar ve flyerlar hazır.
Çöküş
X
-
luaı sen ne aldın araba bak cırpınıyorum yazmıyosun yawAslı Luai tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen alabilirmiyim iki tane?
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verditabi saka bir yana super oldu bu, trafikte tanımak birbirimizi nihayet daha kolay olucak.
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdibana cok pahalı geldi ben kendim paint'te yapıp yapıstırcam camıma
Bir yorum yaz:
-
bende bilet bakıodum ya tuhAslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterorcuna kargolamayin bahaneyle istanbula gelir hihihihi
Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2
Ankara'da isteyen kimse olmadığı için ben zorla dağıtacağım merak etmeyin AnkaralılaraAslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGec Kaldın, Orcun ,Osman ve Haktana kargolandı bugun flyer ve stickerlar, İzmir Bolgesi sticker isteyenler Haktan'a basvurabilirler, İstanbul flyer için AYN Auto Hurmak Ve Meguiarsdan alabilirsiniz.
Bir yorum yaz:
-
;NDG 6 adet ipadime yeni kilif alinca 1.ini yapistircam insalah hahahAslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster1) orcun 2 adet
2) soundclash 2 adet
3) brnx2 2 adet
4) ?
Bir yorum yaz:
-
Mini club tr sticker alanlar listesi
1) orcun 2 adet
2) soundclash 2 adet
3) brnx2 2 adet
4) NDG 6 adet
Bir yorum yaz:
-
tuh bee..Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGec Kaldın, Orcun ,Osman ve Haktana kargolandı bugun flyer ve stickerlar, İzmir Bolgesi sticker isteyenler Haktan'a basvurabilirler, İstanbul flyer için AYN Auto Hurmak Ve Meguiarsdan alabilirsiniz.
Bir yorum yaz:
-
Gec Kaldın, Orcun ,Osman ve Haktana kargolandı bugun flyer ve stickerlar, İzmir Bolgesi sticker isteyenler Haktan'a basvurabilirler, İstanbul flyer için AYN Auto Hurmak Ve Meguiarsdan alabilirsiniz.Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterorcuna kargolamayin bahaneyle istanbula gelir hihihihi
Bir yorum yaz:
-
orcuna kargolamayin bahaneyle istanbula gelir hihihihi
Bir yorum yaz:
-
hizmette sınır yokAslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTabii ki şehir dısında olanlar adresten alamayacaklarından seve seve göndeririz
adres bilginizi vermeniz yeterli.
teşekkür ederim
Bir yorum yaz:
-
Haftasonu A.Y.N Autoda teslim ederim sana Kekuticim.Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterben flyer getiricem Anadolu yakası isteyen olursa alabilirsiniz Bagdat Caddesinden.. Hafta sonu ulaşır bana sanırım flyerlar..
Bir yorum yaz:
-
ben flyer getiricem Anadolu yakası isteyen olursa alabilirsiniz Bagdat Caddesinden.. Hafta sonu ulaşır bana sanırım flyerlar..
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: