Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
MINI Club TURKIYE Stickerlar ve flyerlar hazır.
Çöküş
X
-
Misafir cevap verdiDostum bulamadim ocak basligini yaAslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterozan ocak baslıgı altında acaıp yarın sabah sanayı muhabbetı var tavsıye ederm bakmanı
Bir yorum yaz:
-
ozan ocak baslıgı altında acaıp yarın sabah sanayı muhabbetı var tavsıye ederm bakmanıAslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYarın Hürmak'a ugrayıp alalım bari. Var mı cumartesi ziyareti yapıcak sanayiye, cay iceriz..
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiYarın Hürmak'a ugrayıp alalım bari. Var mı cumartesi ziyareti yapıcak sanayiye, cay iceriz..
Bir yorum yaz:
-
Bu arada stickerlar suya dayanıklı degil o yüzden arabanın dısına yapıstırmayın, bilginize.
Bir yorum yaz:
-
Aksam Amerikana gelecek misin?Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbenim bomba yakinda su flaayerlarim ulassin bana bi yaa
Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2
Bir yorum yaz:
-
benim bomba yakinda su flaayerlarim ulassin bana bi yaa
Bir yorum yaz:
-
Supersin!!Aslı orcun tarafından gönderilmiş Mesajı göstersolugu Borusan GOP'ta aldım zaten, MINI satış Yiğite merasimle verdik flayer
http://instagram.com/p/U3cWX5LVKn/
Resim efsane olmus.
Bir yorum yaz:
-
solugu Borusan GOP'ta aldım zaten, MINI satış Yiğite merasimle verdik flayerAslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGule gule kullan ve dagıt Orcun
http://instagram.com/p/U3cWX5LVKn/
Bir yorum yaz:
-
Gule gule kullan ve dagıt OrcunAslı orcun tarafından gönderilmiş Mesajı gösterkargo elimde teşekkürler
Bir yorum yaz:
-
Iki teker heryere gider daha guzergah belirlemedimAslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterUaaah! haci pek uzaksin yea..
Abi guzel dusunmusun tam yerleri oralari bencedeAslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen stickeri arka camın sol alt köşesine yapıstırdım bir de ön cam sol üst köşe dusunuyorum böylece karşıdan gelen MINI kulup üyesi mi degil mi anlarız
HTC One X cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Ben stickeri arka camın sol alt köşesine yapıstırdım bir de ön cam sol üst köşe dusunuyorum böylece karşıdan gelen MINI kulup üyesi mi degil mi anlarız
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: