Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
ben araç brandası istiyorum, Alen'in resmi olsun
hahahahahah
1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT]SOLD
ya kafayı karıstıran tek sey sanırım herkesin arabaya yapıstırcak birsey bekliyor olmasıydı. Yoksa daha kişisel kullanımlık bir sticker'da guzel fikir sadece oncelikli olarak beklenen degil sanırım. Benim bir iki baskı yapan tanıdıgım var bu arada, fiyat alabilirim isterseniz.
Ama harika fikir aslinda Yani hani farkli acilardan bakinca degisen stickerlardan bahsediyorsun di mi??
Evet evet, bu yasli adam baska ne 'ima' edebilir ki? Hatta sole senin uzmanligindan alalim isi ele, oyle bisi olsun ki farkli acilardan farkli fotolar versin!
Evet evet, bu yasli adam baska ne 'ima' edebilir ki? Hatta sole senin uzmanligindan alalim isi ele, oyle bisi olsun ki farkli acilardan farkli fotolar versin!
Wishtoparladisanirimman
O kadar yapmak mumkun mu bilmiyorum ama aslında guzel bir fikir. Yani arac icin olacak sticker'lar da bu sekilde olabilir. Bir taraftan turkiye haritasi gorunur, diger taraftan koca bir mini silueti gibi birsey. Cok hos olabilir.
Yorum Yap