Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

MINI Club TURKIYE Stickerlar ve flyerlar hazır.

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    ozan ocak baslıgı altında acaıp yarın sabah sanayı muhabbetı var tavsıye ederm bakmanı
    Dostum bulamadim ocak basligini ya

Yorum Yap

Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
      Peki yapiskanli tarafi on yuz mu arka taraf mi o zaman?
      soru gunceli

Yorum Yap

soru gunceli
        Yapiskan arkasinda o yuzden arac disina takamiyoruz icerden takmak icin yapiskan kisim ustten olmssi gerekiyor baska bir firmadan da onun icin fiyat istedik.

Sent from my iPad using Tapatalk HD
        LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
          Yapiskan arkasinda o yuzden arac disina takamiyoruz icerden takmak icin yapiskan kisim ustten olmssi gerekiyor baska bir firmadan da onun icin fiyat istedik.

Kafam karisti simdi. :-(

Yorum Yap

Ben de anlayamadim, yani yapiskanlar sticker'in arkasinda (disariya takilacak sekilde) ama su gecirmez olmadigi icin disariya da yapistiramiyoruz?

Yorum Yap

Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı göster
              Ben de anlayamadim, yani yapiskanlar sticker'in arkasinda (disariya takilacak sekilde) ama su gecirmez olmadigi icin disariya da yapistiramiyoruz?
              Neyse yapildi bir kere, yenileri gelene kadar bunlar yeterince suya dayanir. :-)
              Haydi MINI Club TR, Forumumuz bizim icin calisiyor....
              Sticker'siz MINI kalmasin...

P.S: Olmadi Kekuti'ye veririz, begendigi MNI'ye yapistirir yapistirir kacar....

Yorum Yap

Neyse yapildi bir kere, yenileri gelene kadar bunlar yeterince suya dayanir. :-)
                Haydi MINI Club TR, Forumumuz bizim icin calisiyor....
                Sticker'siz MINI kalmasin...

P.S: Olmadi Kekuti'ye veririz, begendigi MNI'ye yapistirir yapistirir kacar....
                Heralde eriyip gitmez yagmurda ya, olmadi ustune seffaf bir kaplama falan bisey yapistirirz.

Yorum Yap

Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                  Heralde eriyip gitmez yagmurda ya, olmadi ustune seffaf bir kaplama falan bisey yapistirirz.
                  Olabilif ama sugu yedigi an eriyor denedim ben

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Konusma sen Admin, ne guzel soledi Ozan. tesekkur. :-)

P.S: Hep destek, hep destek, yoksa isteyemeyiz hizmet. Calisin kole Admin'ler guzel bir MINI birligi icin...

Yorum Yap

Ben 5tl vermem, 2,5 veririm soyleyim

Yorum Yap

Tüh bende sonunda adam akıllı bişey olmuş diye sevinmiştim görünce. Şimdi son sayfaları okudum görüyorum ki bu seferde yapıştırmaya değmeyecek Valla ben öneki stickerı çıkardım resmen düz yazı karakteri çünkü. Böyle bir şey bekliyordum ama biraz daha sabretmek gerek görüldüğü kadarıyla Bunlar 5 liradan suya dayanıksız ise diğerleri bunların elde patlaması ve su geçirmiyor olmaları sebebiyle 10 lira falan olur herhalde

Yorum Yap

Aslı c.A.n tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                          Tüh bende sonunda adam akıllı bişey olmuş diye sevinmiştim görünce. Şimdi son sayfaları okudum görüyorum ki bu seferde yapıştırmaya değmeyecek Valla ben öneki stickerı çıkardım resmen düz yazı karakteri çünkü. Böyle bir şey bekliyordum ama biraz daha sabretmek gerek görüldüğü kadarıyla Bunlar 5 liradan suya dayanıksız ise diğerleri bunların elde patlaması ve su geçirmiyor olmaları sebebiyle 10 lira falan olur herhalde
                          Can bilmem farkında mısınız ama biz neredeyse herseyi cebimizden yapıtırıyoruz, eger tanıdık bu sekilde içten yapıstırlan sticker yapabilecek bir matbaa vs varsa seve seve sana görselleri gönderirim , bu stickerlar zaten arabaın dısı için yapılmamıstı, ama madem sticker cok isteniyor bunu da sponsoru sen olursun degil mi ))

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Can bilmem farkında mısınız ama biz neredeyse herseyi cebimizden yapıtırıyoruz, eger tanıdık bu sekilde içten yapıstırlan sticker yapabilecek bir matbaa vs varsa seve seve sana görselleri gönderirim , bu stickerlar zaten arabaın dısı için yapılmamıstı, ama madem sticker cok isteniyor bunu da sponsoru sen olursun degil mi ))

Ben demedim ki siz emek vermiyorsunuz bunları bizden para kazanmak için yapıyorsunuz vs. kızmaya gerek yok yani

Sadece ilk stickerların hali ortada, bunlarda madem içten yapıştırmalı ama talep dıştan yapıştırmalı olması açısından. O zaman böyle sürpriz denemeler yerine herkesten biraz biraz fikir alınır, hem böylece tanıdık veya sponsor çıkması açısından da zaman kazanılır hem de bunları takıp kullanacak kişiler biraz isteklerini zevklerini yansıtmış olurlar ortak bir noktada buluşulur. Benim şahsi fikrim tabi bu sizlere yönetici olarak saygım sonsuz. Doğrusunu siz bilirsiniz, takdir sizin.

Yorum Yap

Konu biraz amacinin disina tasmis gibi.

Toparliyim;

Stickerlarimiz suya dayaniksiz olup arabalarimiz icin urettirdigimiz birsey degildir. Isteyen olursa alip Laptop'inin uzerine, bilgisayar kasasina, iPad kilifinin uzerine, dolabina, ajandasina vs yapistirabilir.

Arac stickerlariyla ilgili gorusmelerimiz devam ediyor.

Sanilanin aksine bu isten para kazanmak gibi bir durumumuz soz konusu degil. Zaten 200-300 kisilik bir grup oldugumuzdan dolayi ve herkesin almayacagini da bildigimizden, 1000 tane bastirmak, kar amacimiz olmadigini gosteriyordur. Bundan sonra gelecek olan stickerin maliyeti 9 TL olmadigi surece fiyati da 10 TL olmayacaktir.

Yuksek maliyetli olursa da yaninda bunlardan hediye ederim, maksat kafa karistirmamak.

Galaxy Note 2 ile Tapatalk'tan gonderdim..
                              www.haktankeskin.com

Yorum Yap

Cancim kizmadim ki sana gulucuk attim o kadar

Sent from Cobanogullari mobile system )

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X