Arkadaslar merhaba yakin zamanda R58 aracimi, bebek yolda oldugu icin F30 ile degistirmek zorunda kaldim[emoji4] esimin aracinida satip yerine garajda yatiracagim sadece haftasonu araci olarak guzel bir R53 dusunuyorum, yardimlariniza ve tavsiyelerinize acigim[emoji4]
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Alinik R53 Cooper S
Çöküş
X
-
Burç r53'ünü satıyor. Kesinlikle düşünülmesi gereken bir araç.Aslı antoni.bogosyan tarafından gönderilmiş Mesajı gösterArkadaslar merhaba yakin zamanda R58 aracimi, bebek yolda oldugu icin F30 ile degistirmek zorunda kaldim[emoji4] esimin aracinida satip yerine garajda yatiracagim sadece haftasonu araci olarak guzel bir R53 dusunuyorum, yardimlariniza ve tavsiyelerinize acigim[emoji4]
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...4490365/detay/
Gp1 düşünürsen de Ahmet'in SAR plakalı gp'sini şiddetle tavsiye ederim.
http://www.miniclubtr.com/forums/sho...-gp-0804/page4En son düzenleyen MeOnYa; 09-05-17, 10:16.sigpic
-
Fiyat olarak okadar yukari cikabilsem Burc un R53 icin suan işten izin alip noterdeydim [emoji1]Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBurç r53'ünü satıyor. Kesinlikle düşünülmesi gereken bir araç.
Gp1 düşünürsen de Ahmet'in SAR plakalı gp'sini şiddetle tavsiye ederim.
Yorum Yap
-
Hayırlı olsun bu arada bebek içinAslı antoni.bogosyan tarafından gönderilmiş Mesajı gösterArkadaslar merhaba yakin zamanda R58 aracimi, bebek yolda oldugu icin F30 ile degistirmek zorunda kaldim[emoji4] esimin aracinida satip yerine garajda yatiracagim sadece haftasonu araci olarak guzel bir R53 dusunuyorum, yardimlariniza ve tavsiyelerinize acigim[emoji4]
sigpic
Yorum Yap
-
Cok tesekkurker valla 1.5 aya geliyor hayirlisi ile kizimiz[emoji4] gelmeden halletmem lazim yoksa sonra cok zor olacakAslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHayırlı olsun bu arada bebek için
Yorum Yap
-
Bütçe ne peki?Aslı antoni.bogosyan tarafından gönderilmiş Mesajı gösterCok tesekkurker valla 1.5 aya geliyor hayirlisi ile kizimiz[emoji4] gelmeden halletmem lazim yoksa sonra cok zor olacaksigpic
Yorum Yap
-
Aslinda suan ilanda Lacivert bir R53 var sahibine yazdim ama cevap vermedi.. izmirde arac sanirim..Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBütçe ne peki?
Yorum Yap
-
3 parça boyalı orj 30k'da falan bir araç var ilanda. Ona da bir bakın istersen.Aslı antoni.bogosyan tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAslinda suan ilanda Lacivert bir R53 var sahibine yazdim ama cevap vermedi.. izmirde arac sanirim..sigpic
Yorum Yap
-
O fiyatlara cikabilsem Burc'un araci alirdim kesinlikle:/Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı göster3 parça boyalı orj 30k'da falan bir araç var ilanda. Ona da bir bakın istersen.
Yorum Yap
-
İzmirdeki araba güzel duruyor baktım şimdi. Hayırlısı olsun.Aslı antoni.bogosyan tarafından gönderilmiş Mesajı gösterO fiyatlara cikabilsem Burc'un araci alirdim kesinlikle:/sigpic
Yorum Yap
-
Bakalim hayirlisi diyelimAslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterİzmirdeki araba güzel duruyor baktım şimdi. Hayırlısı olsun.
Yorum Yap
-
İzmirdeki araç üyemizdi birde buradan mesaj deneyin isterseniz temiz güzel araçAslı antoni.bogosyan tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAslinda suan ilanda Lacivert bir R53 var sahibine yazdim ama cevap vermedi.. izmirde arac sanirim..
Hayırlısı olsun bebek ve araba için
Yorum Yap
-
Arac ilandan cikmis sanirim satildiAslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterİzmirdeki araç üyemizdi birde buradan mesaj deneyin isterseniz temiz güzel araç
Hayırlısı olsun bebek ve araba için 
Yorum Yap
-
Kardesim simdi gordum hayirli olsun bebisAslı antoni.bogosyan tarafından gönderilmiş Mesajı gösterArkadaslar merhaba yakin zamanda R58 aracimi, bebek yolda oldugu icin F30 ile degistirmek zorunda kaldim[emoji4] esimin aracinida satip yerine garajda yatiracagim sadece haftasonu araci olarak guzel bir R53 dusunuyorum, yardimlariniza ve tavsiyelerinize acigim[emoji4]
F30 da hayirli olsun
Yorum Yap

Yorum Yap