Arkadaslar merhaba yakin zamanda R58 aracimi, bebek yolda oldugu icin F30 ile degistirmek zorunda kaldim[emoji4] esimin aracinida satip yerine garajda yatiracagim sadece haftasonu araci olarak guzel bir R53 dusunuyorum, yardimlariniza ve tavsiyelerinize acigim[emoji4]
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Alinik R53 Cooper S
Çöküş
X
-
Aslı antoni.bogosyan tarafından gönderilmiş Mesajı gösterArkadaslar merhaba yakin zamanda R58 aracimi, bebek yolda oldugu icin F30 ile degistirmek zorunda kaldim[emoji4] esimin aracinida satip yerine garajda yatiracagim sadece haftasonu araci olarak guzel bir R53 dusunuyorum, yardimlariniza ve tavsiyelerinize acigim[emoji4]
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...4490365/detay/
Gp1 düşünürsen de Ahmet'in SAR plakalı gp'sini şiddetle tavsiye ederim.
http://www.miniclubtr.com/forums/sho...-gp-0804/page4En son düzenleyen MeOnYa; 09-05-17, 10:16.sigpic
-
Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBurç r53'ünü satıyor. Kesinlikle düşünülmesi gereken bir araç.
Gp1 düşünürsen de Ahmet'in SAR plakalı gp'sini şiddetle tavsiye ederim.
Yorum Yap
-
Aslı antoni.bogosyan tarafından gönderilmiş Mesajı gösterArkadaslar merhaba yakin zamanda R58 aracimi, bebek yolda oldugu icin F30 ile degistirmek zorunda kaldim[emoji4] esimin aracinida satip yerine garajda yatiracagim sadece haftasonu araci olarak guzel bir R53 dusunuyorum, yardimlariniza ve tavsiyelerinize acigim[emoji4]sigpic
Yorum Yap
-
Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHayırlı olsun bu arada bebek için
Yorum Yap
-
Aslı antoni.bogosyan tarafından gönderilmiş Mesajı gösterCok tesekkurker valla 1.5 aya geliyor hayirlisi ile kizimiz[emoji4] gelmeden halletmem lazim yoksa sonra cok zor olacaksigpic
Yorum Yap
-
Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBütçe ne peki?
Yorum Yap
-
Aslı antoni.bogosyan tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAslinda suan ilanda Lacivert bir R53 var sahibine yazdim ama cevap vermedi.. izmirde arac sanirim..sigpic
Yorum Yap
-
Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı göster3 parça boyalı orj 30k'da falan bir araç var ilanda. Ona da bir bakın istersen.
Yorum Yap
-
Aslı antoni.bogosyan tarafından gönderilmiş Mesajı gösterO fiyatlara cikabilsem Burc'un araci alirdim kesinlikle:/sigpic
Yorum Yap
-
Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterİzmirdeki araba güzel duruyor baktım şimdi. Hayırlısı olsun.
Yorum Yap
-
Aslı antoni.bogosyan tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAslinda suan ilanda Lacivert bir R53 var sahibine yazdim ama cevap vermedi.. izmirde arac sanirim..
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterİzmirdeki araç üyemizdi birde buradan mesaj deneyin isterseniz temiz güzel araç Hayırlısı olsun bebek ve araba için
Yorum Yap
-
Aslı antoni.bogosyan tarafından gönderilmiş Mesajı gösterArkadaslar merhaba yakin zamanda R58 aracimi, bebek yolda oldugu icin F30 ile degistirmek zorunda kaldim[emoji4] esimin aracinida satip yerine garajda yatiracagim sadece haftasonu araci olarak guzel bir R53 dusunuyorum, yardimlariniza ve tavsiyelerinize acigim[emoji4]
Yorum Yap
Yorum Yap