Olusan derin çizizklere dolgu yapılıyor
Dolgular yapılıp kuruduktan sonra zimpara yapılacak ve çizikler kaybedilmeye çalışılacak
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
06 f 0001
Çöküş
X
-
Arabaya istanbulda Muzik tesisatı yapılırken nasıl olduğunu mantığım almayan çizikler oluşmuş. Bagaj kapağının ust kısmındaki aracın gövdesinde küçük ve bir okadar derin çizikler oluşmuş
Bir yorum yaz:
-
Bugünlük yapılanlar bunlar, işlere biraz hız verdim, zira artık bitsin ve garaja çekiyim istiyorum kafamdan çıksın istiyorum. Kısmetse cuma günü sabahtan bitmiş olacak ve pasta cila işlemleri başlayacak, cuma akşamınada onları bitirirlerse herşey bitmiş olacak.
Yapılanlarla ilgili yorumları olanları bekliyorum, her türlü eleştiriyede açığım herkes böyle bılsın ve kımse cekınmesın, bazen ınsan cok odaklanınca uzaktan goren bır goz gıbı goremıyor ve körleşiyor. o yuzden olumlu olumsuz herkesın yorumlarını beklıyorum.
Bir yorum yaz:
-
Lakin tam cam montajları başlayacağı esnada arka direkler üzerindeki döşemenin arka camın ust kısmı ile alakalı kısımlarında deformasyonları farkettik
Arka cam 3-4 kez sökülüp takıldı bu esnada döşemenin ince olan bitiş yerlerinde deformasyonları olmus, cam montajını ertesi güne bıraktık sabahtan döşemeler sökülecek ve yenisi yapılacak sonra camları montaj yapacaklar
Bir yorum yaz:
-
Direksiyon ile birlikte camcımızda geldi. Mevcut arka kelebek camları soktuk ve yeni çerçeveleri yeni camlara geçirmiş vaziyette getirdi.
Bir yorum yaz:
-
Aracın direksiyonu üzerindeki deriler zamanla yıpranmış idi ve deri yuzeyindeki, deri dokusu düzelmiş ve dümdüz bir yüzey haline gelmişti, direksiyonu söküp sabahtan yeni deri kapanması icin göndermiştik akşam üzeri oda geldi ve olması gereken yere montajı yapıldı
Bir yorum yaz:
-
Arabanın üzerinde orjinal kornası takiliydi ama üzerindeki malzemede çatlak vardı ve ses çatallı çıkıyordu, hisirtilar vardı, soktuk kornayi ve aynısından bulduk otomobil yedek parçası satan bir yerde ve korna yenilenmiş oldu.
Bir yorum yaz:
-
Geçtiğimiz ay ingiltereden aldigim orjinal kapı kolu seti montajı yapıldı
Bir yorum yaz:
-
Ön sinyallere, daha onceden almış oldugum beyaz sinyal cami içerisinde turuncu olarak sırıtmayan ama yandığı zaman gercek turuncu rengi verebilen philips marka sinyal ampulleri takıldı.
Bir yorum yaz:
-
İngiltereden yeni gelen arka quarter Window çerçevelerini ve camları, montajı yapacak olan otomobil camcisi ustasına bıraktım. ( ustamız klasik otomobil üzerine iyi bir ustadadir ve camları çerçeveleri götürdüğümde dükkanında 1975 Rolls Royce Corniche Cabrio vardı, sizler icin bir kac foto çektim
Bir yorum yaz:
-
Zamanında almış oldugum ve depoda takılmayı bekleyen ön çamurluk iç davlumbazlarını bugun yanımda götürdüm. Ve gereken montajı yaptılar.
Sofor tarafında radyotor önüne gelen kısımda ciddi kapanma oldu o bölgeyi keserek gereken ferahlamayi sağladık
Bir yorum yaz:
-
Sabahtan ustalar ışık hızıyla Dashboardu söküp gerekeni yapmışlar ve teyp yerine takılmış, gittiğimde bu neticeyi görmek yüzümü hayli gülümsetmeye yetti diyebilirim
Bir yorum yaz:
-
Aslı JCW tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDün aksam aracın Dashboard montajından sonra teybi yerine takmaya çalıştık ama bir gözden kaçan birsey olmuştu, teybin yuvasına oturtmaya çalışırken, aracın ama tesisat kablosuna takıldığını ve o kablonun kaldırılması gerektiği neticesi ortaya çıktı, ve Dashboard tekrar geri sökülmek üzere ertesi güne bırakmıştık
Dün aksam aracın Dashboard montajından sonra teybi yerine takmaya çalıştık ama bir gözden kaçan birsey olmuştu, teybin yuvasına oturtmaya çalışırken, aracın [SIZE=3]ANA[/SIZE] tesisat kablosuna takıldığını ve o kablonun [SIZE=3]kaYdırılması[/SIZE] gerektiği neticesi ortaya çıktı, ve Dashboard tekrar geri sökülmek üzere ertesi güne bırakmıştık
Bir yorum yaz:
-
Dün aksam aracın Dashboard montajından sonra teybi yerine takmaya çalıştık ama bir gözden kaçan birsey olmuştu, teybin yuvasına oturtmaya çalışırken, aracın ama tesisat kablosuna takıldığını ve o kablonun kaldırılması gerektiği neticesi ortaya çıktı, ve Dashboard tekrar geri sökülmek üzere ertesi güne bırakmıştık
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: