Polo gti dsg modlu iyi gidiyor denendi
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
r53 vs seat ibiza bocanegra
Çöküş
X
-
şu anda bıg turbo yok kardeşim orjınal turbo var orjınalturbo ıle rollıng yaptık zaten bıg turbo ıle yapmam birazda motor içi düşündüğüm için söktüm turboyu parçaları alıp istanbula göndereceğim aracı orada yapılıp en son özgüne de ayar yaptırdıktan sonra almaya geleceğim o zaman muhakkak görüşürüz zaten
Yorum Yap
-
mini_monster
isteyen olursa youtube dan mini vs bocanegra yazması yeterli arkadaşlar bu arada komık bır el sallama bölümü var takılmayın fazla
Yorum Yap
-
mini_monster
arabasında yazılım var sadece 34mer22 istanbuldan gelme ayrıca senınde dsg sanzımanın olsun, sende yak sigaranı bas gaza ve emin ol 100liralık benzini miniye alırken kagıt gibi olduzavallı kardesım benım
Yorum Yap
-
Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı göstervalla bende onla senin durumunu merak etmiştim aslında Açıkcası polo gti ları pek ciddiye almıyodum ama bu tt de görünce tamam dedim bu araçlar olmuş yani büyük turbolu mini ile de polo gti gidebiliyosa artık zaten polo gti lar ile aklımda şüphe kalmadı.sigpic
Yorum Yap
-
Aslı NHT39 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterşu anda bıg turbo yok kardeşim orjınal turbo var orjınalturbo ıle rollıng yaptık zaten bıg turbo ıle yapmam birazda motor içi düşündüğüm için söktüm turboyu parçaları alıp istanbula göndereceğim aracı orada yapılıp en son özgüne de ayar yaptırdıktan sonra almaya geleceğim o zaman muhakkak görüşürüz zatensigpic
Yorum Yap
-
Burak
Nihati ve arabasini bende merak ediyorum,. TAlha muayeneden sonra solugu sanayide aldim downpipe ve yazilim icin, cumartesi gel dedi iskender. Cok yogundu
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Yorum Yap
-
Aslı Burak tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNihati ve arabasini bende merak ediyorum,. TAlha muayeneden sonra solugu sanayide aldim downpipe ve yazilim icin, cumartesi gel dedi iskender. Cok yogundu
Sent from my iPad using Tapatalk HDsigpic
Yorum Yap
Yorum Yap