Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Evet akhisarda yarişa girdi serdar kardeşim,dosthane bir şekilde sanayide öyle çok gazlayamadik tabii iki kere denedik bi o geçti bi ben polis falan vardi zaten ama boş değil GTI'lar tatlı yürüyor
valla bende onla senin durumunu merak etmiştim aslında Açıkcası polo gti ları pek ciddiye almıyodum ama bu tt de görünce tamam dedim bu araçlar olmuş yani büyük turbolu mini ile de polo gti gidebiliyosa artık zaten polo gti lar ile aklımda şüphe kalmadı.
şu anda bıg turbo yok kardeşim orjınal turbo var orjınalturbo ıle rollıng yaptık zaten bıg turbo ıle yapmam birazda motor içi düşündüğüm için söktüm turboyu parçaları alıp istanbula göndereceğim aracı orada yapılıp en son özgüne de ayar yaptırdıktan sonra almaya geleceğim o zaman muhakkak görüşürüz zaten
arabasında yazılım var sadece 34mer22 istanbuldan gelme ayrıca senınde dsg sanzımanın olsun, sende yak sigaranı bas gaza ve emin ol 100liralık benzini miniye alırken kagıt gibi olduzavallı kardesım benım
valla bende onla senin durumunu merak etmiştim aslında Açıkcası polo gti ları pek ciddiye almıyodum ama bu tt de görünce tamam dedim bu araçlar olmuş yani büyük turbolu mini ile de polo gti gidebiliyosa artık zaten polo gti lar ile aklımda şüphe kalmadı.
Pazar gunu polo gti ile istanbul parkaydim ciddiye alinmasi gereken bir arac hizlanmasi tatminkar ,slalomda da basarili .
şu anda bıg turbo yok kardeşim orjınal turbo var orjınalturbo ıle rollıng yaptık zaten bıg turbo ıle yapmam birazda motor içi düşündüğüm için söktüm turboyu parçaları alıp istanbula göndereceğim aracı orada yapılıp en son özgüne de ayar yaptırdıktan sonra almaya geleceğim o zaman muhakkak görüşürüz zaten
aaa ne zaman normal turboya geçtin hiç bilmiyodum Eminim çok daha iyi bişey olucaktır.Neyse gel istanbula görüşürüz.Bi inceliym bakalım senin arabayı
Nihati ve arabasini bende merak ediyorum,. TAlha muayeneden sonra solugu sanayide aldim downpipe ve yazilim icin, cumartesi gel dedi iskender. Cok yogundu
Nihati ve arabasini bende merak ediyorum,. TAlha muayeneden sonra solugu sanayide aldim downpipe ve yazilim icin, cumartesi gel dedi iskender. Cok yogundu
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Cumartesi downpipe yapıcaksan sabahtan orda ol aynı gün 3-4 gibi yazılım da yaparsın.Özgünle konuş ondanda randevu al.Hayırlı olsun.Güle güle kullan şimdiden.
Yorum Yap