2014 r58 coupe s ortalamam şu an 9.4
Sent from my iPhone using Tapatalk
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
MINI'nizin Yakıt Tüketimi
Çöküş
X
-
12.1 hep kısa mesafe kullanıyorum gidiş-dönüş 10 km bile olmuyor bazen. Bakalım Abant'a giderken ne kadar düşecek
Bir yorum yaz:
-
Sakin 11 civarinda agrasif 24 falandi bayadir agrasif kullanmiyorum arabayi unutmusum
Bir yorum yaz:
-
Aslı huse_jcw tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAhahahah ikinci araba olarak gp düşünüyorum kanka gp2 ama şimfi değil biraz daha zamanı var
34HN0790 JCW
Bir yorum yaz:
-
Ahahahah ikinci araba olarak gp düşünüyorum kanka gp2 ama şimfi değil biraz daha zamanı var
34HN0790 JCW
Bir yorum yaz:
-
Aslı huse_jcw tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHakanim benim artik sakin kullanim 14 agrasif 22))
34HN0790 JCW
Bir yorum yaz:
-
Aslı erhanaksoz tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTakınca daha çok yakmıyo bence. Dp'den sonra ister istemez daha devirli kullanıyosun. Tabi yakıt fırlıo
34 UJB 72 / r56 Red JCW
Bir yorum yaz:
-
Aslı tutku tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTaktırdım abi. Onun da etkisi var sanırım biraz 😀
34 UJB 72 / r56 Red JCW
Bir yorum yaz:
-
Aslı ONE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBmw 2 tüketimini yazdırtıcan şimdi bana)
Moraller komple çökecek.
Benim CM de 10.0 sabit oldu bu arada.
Bir yorum yaz:
-
Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı göstergecen gun benzinim bitti. depo dibe dayandi ama. dedimki suna biraz benzin koyayim da ne kadar yaktigini hesaplayayim. 20 dolar benzin koydum, deponun 4te 3unu doldurdu. hesaplama geregi duymadimgod bless america
)
Moraller komple çökecek.
Benim CM de 10.0 sabit oldu bu arada.
Bir yorum yaz:
-
Aslı erhanaksoz tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHarika başlangıç. Dp takılmış sanırım.
Bende 13.7 stabil.
34 UJB 72 / r56 Red JCW
Bir yorum yaz:
-
Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterhahaha hepinizi buraya tasinmaya tesvik ediyorum
Ama bize çok uzak kanka
Benzin bedavaya
Ama çok uzak kanka
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: