Hoşgeldiin)
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Helloo
Çöküş
X
-
Berna
-
Aslı Rana tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOncelikle merhaba ilk arabamı gecen hafta aldım:krem rengi bir mini one hayatımda en cok istediğim şeylerden biriydi desem az olmaz. İyi araba bir sürü var ama hem iyi hem de tarzı olan bir araba sadece Mini. Bu ara hayatımın mottosu "mini aşktır" zaten ilk zamanların heycanı var tabi ama eminim cok uzun süre böyle düşüneceğim. Oğluşumla bir sürü güzel anımız olucak inşallah şimdilik bu kadar tekrar hepinize merhabalar
Sent from my iPad using TapaTalk HDsigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Rana
-
Rana
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHosgeldiniz Rana MINI hastaligi bir kere bunyeye girdigi zaman benim gibi 3. MINI ni aliyorsun ki kulubumuzdeki bir cok arkadasimizinda birden fazla MINIsi oldu bugune kadar, asil zevkli olan da hepberaber birseyler yapmak. Sana keyifli forumlar diliyoruz Mini Club Turkiyeye tekrar hosgeldin. Bu arada bize kendinden biraz daha bahsedersen arkadaslarimiz seni daha iyi tanima firsati bulur, mesela kulubumuzden nasil haberdar oldun?
Öncelikle iyi dilekleriniz için teşekkür ederim Bu forumdan haberdar oluşum gecen seneye dayanıyor aslında. O zaman Mini sevdiğimi bilen bir arkadaşım bana Mini United etkinliğinin fotoraflarının bulundugu bir albumun linkini atmıştı facebooktan. Album de Nazlı Deniz Gül' e aitti. Onu ekledim mini organizasyonlarından falan konuşmuştuk. Miniclubtr'yi de ilk onun facebook sayfasında gördüm. Gecen hafta instagrama arabamla bir resmimi koymuştum o resme yorum yapmış sağolsun "hayırlı olsun miniclubtr'ye de beklerim" diye, bende onun üzerine geldim
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNazlı Deniz sitemizin halkla ilişkilerini yurutuyor ve acıkcası MINI sahiplerine ulasmakta gayet basarılı Tekrardan tebrikler ve hosgeldiniz
Simdi Rana'cim en yakin zamanda senin MINI'ne kubumuzun badge alman lazim "Gobadges.com"'dan temin edebilirsin
Bi de arka cama kulubun stickerini yapistirdik mi oh mis!
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildisigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
34tb9544
-
Ozanbalta
Aramıza hosgeldin Rana, iyi vakit gecireceksin bizlerle eminim ve daha da seviceksin ogluşunu her gecen gün
Yorum Yap
Yorum Yap