Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Helloo

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Hoşgeldiin)

Yorum Yap

hoşgeldin , keyifli forumlar.
      sigpic

Yorum Yap

Hosgeldin rana aramıza
        sigpic[FONT=Arial Black][/FONT]

Yorum Yap

hoşgeldiniz araciniz hayirli olsun

Yorum Yap

hşgeldin iyi forumlar buluşmalarada bekleriz )

Yorum Yap

Aslı Rana tarafından gönderilmiş Mesajı göster
              Oncelikle merhaba ilk arabamı gecen hafta aldım:krem rengi bir mini one hayatımda en cok istediğim şeylerden biriydi desem az olmaz. İyi araba bir sürü var ama hem iyi hem de tarzı olan bir araba sadece Mini. Bu ara hayatımın mottosu "mini aşktır" zaten ilk zamanların heycanı var tabi ama eminim cok uzun süre böyle düşüneceğim. Oğluşumla bir sürü güzel anımız olucak inşallah şimdilik bu kadar tekrar hepinize merhabalar
              Rana'cim! Beni kirmayip aramiza katildigin icin tesekkurler!! Aramiza hosgeldin!!

Sent from my iPad using TapaTalk HD
              sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

hosgeldınız...
                sigpic

34 SEC 08 - R56 Midnight Black JCW

Yorum Yap

Hoşbulduuk

Yorum Yap

Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                    Hosgeldiniz Rana MINI hastaligi bir kere bunyeye girdigi zaman benim gibi 3. MINI ni aliyorsun ki kulubumuzdeki bir cok arkadasimizinda birden fazla MINIsi oldu bugune kadar, asil zevkli olan da hepberaber birseyler yapmak. Sana keyifli forumlar diliyoruz Mini Club Turkiyeye tekrar hosgeldin. Bu arada bize kendinden biraz daha bahsedersen arkadaslarimiz seni daha iyi tanima firsati bulur, mesela kulubumuzden nasil haberdar oldun?

Öncelikle iyi dilekleriniz için teşekkür ederim Bu forumdan haberdar oluşum gecen seneye dayanıyor aslında. O zaman Mini sevdiğimi bilen bir arkadaşım bana Mini United etkinliğinin fotoraflarının bulundugu bir albumun linkini atmıştı facebooktan. Album de Nazlı Deniz Gül' e aitti. Onu ekledim mini organizasyonlarından falan konuşmuştuk. Miniclubtr'yi de ilk onun facebook sayfasında gördüm. Gecen hafta instagrama arabamla bir resmimi koymuştum o resme yorum yapmış sağolsun "hayırlı olsun miniclubtr'ye de beklerim" diye, bende onun üzerine geldim

Yorum Yap

Nazlı Deniz sitemizin halkla ilişkilerini yurutuyor ve acıkcası MINI sahiplerine ulasmakta gayet basarılı Tekrardan tebrikler ve hosgeldiniz
                      LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                        Nazlı Deniz sitemizin halkla ilişkilerini yurutuyor ve acıkcası MINI sahiplerine ulasmakta gayet basarılı Tekrardan tebrikler ve hosgeldiniz
                        NDG works hard

Simdi Rana'cim en yakin zamanda senin MINI'ne kubumuzun badge alman lazim "Gobadges.com"'dan temin edebilirsin
                        Bi de arka cama kulubun stickerini yapistirdik mi oh mis!

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
                        sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

hosgeldınız ...

Yorum Yap

Aracın hayırlı uğurlu olsun Hosgeldiniz keyifli forumlar

Yorum Yap

MINI kalıcı hastalıktır aramıza hoşgeldin.

Yorum Yap

Aramıza hosgeldin Rana, iyi vakit gecireceksin bizlerle eminim ve daha da seviceksin ogluşunu her gecen gün

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X