hoşgeldin iyi forumlar
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Merhaba
Çöküş
X
-
Aslı Swiss Hotelier tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHahahaha fotograflarda bı sen varsın bı de Ömer var hacı. Photoshop da değil yani haberin olsun. Digerlerinden bahsetmek bile istemiyorum zaten gelin de hangover part two yapalım, ama alkol limiti koycam bu sefer size cirkin kadın yokmuş az vodka varmış onu anladım ben
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterhadı ıyısın bu sefer serkan alkol almıyorum artık benLove all, trust a few, do wrong to none!!!
Yorum Yap
-
selcukerdemir35
-
Aslı Swiss Hotelier tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBaskan önemli olan alkol değil niyettir. Alkol sadece niyeti açığa çıkaran bir aractir wishmanimsi oldu biraz ama idare et artık.
Wishsametagaman
Yorum Yap
-
Aslı selcukerdemir35 tarafından gönderilmiş Mesajı göstervayy serkan beyy hosgeldinnLove all, trust a few, do wrong to none!!!
Yorum Yap
-
selcukerdemir35
-
Gokhancim arac daha once siteden vi arkadasimizinmis sonradan ogrendim. Resimleri var zaten aracin 34 BCS 55 plakasi. Plakayi da ayni biraktim zaten degistirmedim. Eski Sahibi de sagolsun cok iyi bakmis araca ve cok guzel resimler cekmis koymus zaten buraya. AMA illa resim diosan Baska resimler MevcutLove all, trust a few, do wrong to none!!!
Yorum Yap
-
Aslı url99 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterhoşgeldin ...Love all, trust a few, do wrong to none!!!
Yorum Yap
Yorum Yap