Hoşgeldiniz keyifli ve aktif forumlar
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Merhabalar özge ben (:
Çöküş
X
-
Aslı Özge tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHerkese selam, Özge ben. Aranızda olmaktan dolayı mutluyum (:
Uzun zamandır hayalini kurduğum aşkıma 2014 Aralık ayında sahip oldum..
Eskişehir'de ikamet etmekteyim.
Osmangazi Üniversitesinde çalışıyorum.
Etkinliklerinize katılmayı can-ı gönülden istiyorum..
Görüşmek dileğiyle..
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHosgeldiniz ailemize ve keyifli forumlar dilerim. En yakin zamanda Eskisehire de bir organizasyon duzenlemek istiyoruz.
Yalnız ne zaman olacağı çok önemli ): Yurt dışına çıkacağım tarih verebilmeniz mümkün mü ? en azından tarih aralığı ?
Görüşmek ümidiyle..misscooper (:
Yorum Yap
-
Aslı Özge tarafından gönderilmiş Mesajı gösterÇok memnun olurum... İyi bir ev sahibi olacağıma söz veriyorum
Yalnız ne zaman olacağı çok önemli ): Yurt dışına çıkacağım tarih verebilmeniz mümkün mü ? en azından tarih aralığı ?
Görüşmek ümidiyle..
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGenelde organizasyonlarimiz ve detaylari kesinlestikten sonra Gelecek organizasyonlar bolumunde duyuruluyor bilginize.misscooper (:
Yorum Yap
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterÖzge hosgeldin
@DOA eskisehir organizasyonu yapalim )misscooper (:
Yorum Yap
-
Aslı billykidie tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAileye hosgeldin özge
Sent from my iPhone using Tapatalkmisscooper (:
Yorum Yap
-
Aslı Özge tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTeşekkür ederim.. Gerçekten organizasyon olursa çok mutlu olurum. Şimdiden heyecanlandım. Yaz dönemi ideal olur, kışın soğuk hiç çekilmiyor, bilginize..
Yorum Yap
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbaharda yapariz yazin cesme ve civarlarina bekliyorum ben herkesimisscooper (:
Yorum Yap
-
Aslı malikaltindis tarafından gönderilmiş Mesajı gösterhosgeldiniz
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk (:misscooper (:
Yorum Yap
Yorum Yap