Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Herkese selam, Özge ben. Aranızda olmaktan dolayı mutluyum (:
Uzun zamandır hayalini kurduğum aşkıma 2014 Aralık ayında sahip oldum..
Eskişehir'de ikamet etmekteyim.
Osmangazi Üniversitesinde çalışıyorum.
Etkinliklerinize katılmayı can-ı gönülden istiyorum..
Görüşmek dileğiyle..
Hosgeldiniz ailemize ve keyifli forumlar dilerim. En yakin zamanda Eskisehire de bir organizasyon duzenlemek istiyoruz.
Hosgeldiniz ailemize ve keyifli forumlar dilerim. En yakin zamanda Eskisehire de bir organizasyon duzenlemek istiyoruz.
Çok memnun olurum... İyi bir ev sahibi olacağıma söz veriyorum
Yalnız ne zaman olacağı çok önemli ): Yurt dışına çıkacağım tarih verebilmeniz mümkün mü ? en azından tarih aralığı ?
Görüşmek ümidiyle..
Çok memnun olurum... İyi bir ev sahibi olacağıma söz veriyorum
Yalnız ne zaman olacağı çok önemli ): Yurt dışına çıkacağım tarih verebilmeniz mümkün mü ? en azından tarih aralığı ?
Görüşmek ümidiyle..
Genelde organizasyonlarimiz ve detaylari kesinlestikten sonra Gelecek organizasyonlar bolumunde duyuruluyor bilginize.
Özge hosgeldin
@DOA eskisehir organizasyonu yapalim )
Teşekkür ederim.. Gerçekten organizasyon olursa çok mutlu olurum. Şimdiden heyecanlandım. Yaz dönemi ideal olur, kışın soğuk hiç çekilmiyor, bilginize..
Teşekkür ederim.. Gerçekten organizasyon olursa çok mutlu olurum. Şimdiden heyecanlandım. Yaz dönemi ideal olur, kışın soğuk hiç çekilmiyor, bilginize..
baharda yapariz yazin cesme ve civarlarina bekliyorum ben herkesi
Yorum Yap