Herkese merhaba ben Berna 26 yaşındayım,yaklaşık 5 aydır bir mini(mini cooper s countryman) kullanicisiyim ve bundan sonraki hayatimda da hep bir mini kullanıcısı olarak kalacağım)Yaptığınız organizasyonların fotograflarına bakmak inanılmaz keyifliydi eminim katılmak daha da keyifli olacaktır)en yakın zamanda görüşmek üzere
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
34 ag 6288
Çöküş
X
-
BernaEtiketler: Hiçbiri
-
Berna
-
Hoşgeldiniz keyifli forumlar..
kendinizi biraz daha tanıtırmısınız İstanbul'dan mı ? iş güç okul
adettendir diye soruyorum1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
Berna
Birseylerin eksik olduğunu biliyordum İstanbul da yasıyorum kültür Üniversitesi işletme bolumunden 2010 yılında mezun oldum mezun oldugum sene de evlendim çalışmıyorum besiktas ta oturuyorum
Yorum Yap
-
rüzgar
-
Fatih V.
Aslı Berna tarafından gönderilmiş Mesajı göster.. yaklaşık 5 aydır bir mini(mini cooper s countryman) kullanicisiyim ve bundan sonraki hayatimda da hep bir mini kullanıcısı olarak kalacağım) ..
Yorum Yap
-
Berna
-
Berna
Merhabalar Alen bey,bizde ailemizin büyümesi durumunda kullanabileceğimiz bir araba olsun diye countryman i tercih ettik bu arada cuma gunu sizin arabanızı Yeşilyurt ta gormuş olma ihtimalimiz var mı? pisti olayını bilseydim hemen icraata geçerdimbir sonraki buluşmaya kesin katılacağız görüşmek üzere tekrar teşekkürler
Yorum Yap
-
Aslı Berna tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMerhabalar Alen bey,bizde ailemizin büyümesi durumunda kullanabileceğimiz bir araba olsun diye countryman i tercih ettik bu arada cuma gunu sizin arabanızı Yeşilyurt ta gormuş olma ihtimalimiz var mı? pisti olayını bilseydim hemen icraata geçerdimbir sonraki buluşmaya kesin katılacağız görüşmek üzere tekrar teşekkürler
Yorum Yap
-
Berna
-
Berna
Aslı gcg tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHosgeldin
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
Yorum Yap
Yorum Yap