Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Selamlar , Talha Gorenoglu...

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Selamlar , Talha Gorenoglu...

Herkese Merhabalar,

Bu mesajdan önce forumu biraz dolaştım ve gördümki zaten çoğunuzla tanışıyoruz

Forum gerçekten çok başarılı ve Mini markasına yakışan bir forum olmuş.Bunlardan da en önemlisi tüm eski forumlardaki minicileri tek çatı altında toplamayı başarmış.Bu kolay bir iş değil.Bu başarılarından dolayı admin ve moderator arkadaşları tebrik ederim.

Kendimden de biraz bahsediym şu an 2. minimi kullanıyorum.Önceden r53 s vardı.Şu an r56 s kullanıyorum.Aracımda ufak tefek iyileştirmeler yaptım.Özel sektörde ihracat sorumlusu olarak çalışıyorum.Bunun dışında evliyim ve inşallah 2 ay sonra bir oğlum olacak

Yeniden buluştuğumuz için çok mutluyum , hepinize keyifli forumlar...
    sigpic

Hoşgeldin Talha.

Yorum Yap

Talha hoşgeldin keyifli forumlar
      IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Hosgeldin talhacim

Yorum Yap

Önem sırasına göre gitmek istiyorum, öncellikle 2 ay sonra dogacak oglunuza saglık bol şans ve uzun bir ömür diliyorum, benim de kızım 4 aylık oldu ve ilk babalar gunumuzu kutladık dün. Forumla ilgili yorumunuzu görünce çok sevindik gercekten de büyük emek sarfediliyor ve bunu görebilen değerini bilen insanlarla olma emin olun bütün yorgunlukları silip atıyor MINI ye ve sizlere yakışanı yapmak görevimiz. Umarım forumumuzda cok eglenirsiniz, paylasımlarınızı ve MINI nizin tanıtımını bekliyoruz İyi forumlar dileriz.
          LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

hosgeldin talha nerelerdesin sen
            sigpic[FONT=Arial Black][/FONT]

Yorum Yap

aramıza hoşgeldiniz.

Yorum Yap

hoşgeldin aramıza

Yorum Yap

Hosgeldiniz.....
                  RMW tuned.... is yours?

Yorum Yap

Talhacım hoşgeldin artık bi countryman alda şu intercooler'ı bana ver

Allah analı babalı sağlıklı bir evlat versin.. tebrik ediyorum
                    1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
                    2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
                    4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
                    5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

Arkadaşlar sağolun varolun , hoşbulduk...
                      sigpic

Yorum Yap

Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                        Önem sırasına göre gitmek istiyorum, öncellikle 2 ay sonra dogacak oglunuza saglık bol şans ve uzun bir ömür diliyorum, benim de kızım 4 aylık oldu ve ilk babalar gunumuzu kutladık dün. Forumla ilgili yorumunuzu görünce çok sevindik gercekten de büyük emek sarfediliyor ve bunu görebilen değerini bilen insanlarla olma emin olun bütün yorgunlukları silip atıyor MINI ye ve sizlere yakışanı yapmak görevimiz. Umarım forumumuzda cok eglenirsiniz, paylasımlarınızı ve MINI nizin tanıtımını bekliyoruz İyi forumlar dileriz.
                        Teşekkür ederim , seninde geçmiş babalar günün kutlu olsun.Allah analı babalı mutlu huzurlu bir şekilde büyütmeyi nasib etsin.Maşallah forum güzel ve bence bu forum güzel reklamlar almaya ve organizasyonlarımızı şenlerdirmeye yarayacak sponsorluklar almaya aday.Başarılarınızın devamını dilerim...
                        sigpic

Yorum Yap

Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                          Talhacım hoşgeldin artık bi countryman alda şu intercooler'ı bana ver

Allah analı babalı sağlıklı bir evlat versin.. tebrik ediyorum
                          Teşekkür ederim.Valla eşim de countrymen için ısrar ediyor ama aracımdan çok memnunum elimden çıkmaması için sonuna kdr mücadele vericem Tabi çocuk olunca ne yapcaz onu o zaman görücem.
                          sigpic

Yorum Yap

Aslı YAGCI tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                            hosgeldin talha nerelerdesin sen
                            Aynı yerdeyim , bildiğin gibi ya forumdan haberim yoktu.Geçen yolda cem ile karşılaştık.Telefonda görüştüğümüzde kendisi dedi forumu.Ben google da aratıyordum varmı bişeyler diye ama denk gelemedik bi türlü
                            sigpic

Yorum Yap

TALHA kardeşim hoşgeldın sefalar getırdın....Görüşmeyelı nasılsın http://www.youtube.com/watch?v=85JrM-QBKDU bıg turbo yaptımda bu perşembe cuma ayar yapılacak sonra güzel güzel vıdeolar ekleyeceğim bu arada vıdeodakı kufur için kusura bakma

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                              X