Aslı fuurkan tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Surprizzz :)
Çöküş
X
-
1- 34 S 8665 - R56 Dark Silver S '09
2- 34 VN 7962 - R53 Thunder Blue JCW GP '06
3- 34 HK 9847 - R56 Pepper White JCW '13
4- 34 BIG 87 - R56 Midnight Black JCW '11
5- 34 VB 4432 - R53 Dark Silver JCW '05
-
Aslı Talha tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHayırlı olsun Nazlı. Bence onlar için büyük şans olmuş, senden iyisini bulacaklarını sanmıyorum. Bu sektörde Fatih bir , sen iki
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKesinlikle katılıyorum Nazlı şu beraber çalıştıgımız 2 yılda zaten ne kadar profesyonel ve engellerden yılmayan başladığı işi sonuna kadar en iyisini yapmaya çalışan ve özellikle konu MINI olunca akan sular duran birisi olduğunu gösterdi, Borusan'da bu durumun farkina varmis olacak ki boyle bir degeri kacirmadi. İş hayatında sana başarılar diliyorum ve herzamanki gibi engellerin seni yıldırmayacagına inanıyorum Kolay gelsin büyük kızım
Aslı clv2lGl tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKanka bunu tüm samimiyetinle söylediğine inanmak istiyorum Hayırlı olsun Döniscim, tuttuğunu koparan cinstensinsigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Hayırlı uğurlu olsun kuzum bu Mini aşkıyla en çok satışı sen yaparsin Borusan çok şanslı. 😘😘
Ps: şu life style isine de bi el atarsan ne guzel olur sattiklari hic bisey arabaya uymuyo tasarimlari kim neye gore yapio acaba mug bardakliga sigmio, anahtarlik anahtara girmio, sulugu arabanin hic biyerine girmio😂ne is anlamadim ben
34 FM 978 "KUBİ" "tombulumlamutluyum.net"34 NL 2551 "KUBİ"
Yorum Yap
-
4eva
Tebrikler NeDeGe!
34 DE 3897 - Unidentified Zalım Object, Is a miracle of 997TT, Dyno data : 520hp, Lam11 King, Powered by Hans Tuning, The only MINI that can take off from the Sabiha Gokcen Airport. It's the only car you can feel G-force on your face. Somebody must stop this KID!!
Yorum Yap
-
Aslı Minikubi tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHayırlı uğurlu olsun kuzum bu Mini aşkıyla en çok satışı sen yaparsin Borusan çok şanslı. 😘😘
Ps: şu life style isine de bi el atarsan ne guzel olur sattiklari hic bisey arabaya uymuyo tasarimlari kim neye gore yapio acaba mug bardakliga sigmio, anahtarlik anahtara girmio, sulugu arabanin hic biyerine girmio😂ne is anlamadim ben
34 FM 978 "KUBİ" "tombulumlamutluyum.net"
Her urun araca uyumlu degil daha cok ofis, ev is vs yaninizda MINI coskusunu hissetmemiz adina uretilmis urunler onlar. Mesela bendeki 2 termos arac uyumlu suluk ise biri bisikletime oluyor digeri de yine arac uyumlu
Aslı Musty tarafından gönderilmiş Mesajı gösterteprikler
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSagir Sultan tebrik eder!!!
Wishman
Aslı 4eva tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTebrikler NeDeGe!
34 DE 3897 - Unidentified Zalım Object, Is a miracle of 997TT, Dyno data : 520hp, Lam11 King, Powered by Hans Tuning, The only MINI that can take off from the Sabiha Gokcen Airport. It's the only car you can feel G-force on your face. Somebody must stop this KID!!sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
[QUOTE=NDG;67054]Cook tesekkur ederrimmm kubiiiciimm nil ile burak'i alip gelin mutlaka
Her urun araca uyumlu degil daha cok ofis, ev is vs yaninizda MINI coskusunu hissetmemiz adina uretilmis urunler onlar. Mesela bendeki 2 termos arac uyumlu suluk ise biri bisikletime oluyor digeri de yine arac uyumlu
Gelicez tabiki aklimdasin 😘
34 FM 978 "KUBİ" "tombulumlamutluyum.net"34 NL 2551 "KUBİ"
Yorum Yap
-
Ben aracımı alacağım zaman ilk olarak istinyeye gitmiştim ve cidden hiç tatmin olmadan çıktım ve bikaç gün almamayı bile düşünmüştüm
En son baba zoruyla dolmabahçedeki borusana uğradım (cidden uğradım okul çıkışı okula da yakın olduğu için isteksiz bi şekilde sırf babama gittim demek için gittim) ve 2 saatin sonunda bir MINI sahibi olarak ordan ayrılmıştım.
Diyeceğim o ki satış danışmanının işini ve özellikle de arabayı cidden seviyor olması çok önemli. Bunların zaten hastalık seviyesinde mevcut olduğunu düşününce kesinlikle çoook başarılı olacağına inanıyorum.✌️
Bu arada sayın NeDeGe Borusanı foruma sponsor yapmanı diliyorum 😄
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Yorum Yap
-
Harun bu konuya 'budur' dedi... Bizim icin artik bundan baska yazabilecegimiz tek sey 'yuru bea NDG dir'
Bir an once satis danismani olmani diliyoruz. (teknik ile ticari arasindaki fark gercekten cok ama cok buyuktur.)
Sonrasina gelsin indirimler Borusan'dan bize...
Emeklilige kac gun var NDG? :-)
wm
Yorum Yap
Yorum Yap