Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Kesinlikle katılıyorum Nazlı şu beraber çalıştıgımız 2 yılda zaten ne kadar profesyonel ve engellerden yılmayan başladığı işi sonuna kadar en iyisini yapmaya çalışan ve özellikle konu MINI olunca akan sular duran birisi olduğunu gösterdi, Borusan'da bu durumun farkina varmis olacak ki boyle bir degeri kacirmadi. İş hayatında sana başarılar diliyorum ve herzamanki gibi engellerin seni yıldırmayacagına inanıyorum Kolay gelsin büyük kızım
Cok tesekkur ederim babajiimm.. Yonetim olarak sonsuz guveniniz olmasaydi bende guzel islere imza atamazdim.. Insallah cok daha guzel cok daha ozel islerede hepbirlikte imza atacagiz (:
Hayırlı uğurlu olsun kuzum bu Mini aşkıyla en çok satışı sen yaparsin Borusan çok şanslı. 😘😘
Ps: şu life style isine de bi el atarsan ne guzel olur sattiklari hic bisey arabaya uymuyo tasarimlari kim neye gore yapio acaba mug bardakliga sigmio, anahtarlik anahtara girmio, sulugu arabanin hic biyerine girmio😂ne is anlamadim ben
34 DE 3897 - Unidentified Zalım Object, Is a miracle of 997TT, Dyno data : 520hp, Lam11 King, Powered by Hans Tuning, The only MINI that can take off from the Sabiha Gokcen Airport. It's the only car you can feel G-force on your face. Somebody must stop this KID!!
Hayırlı uğurlu olsun kuzum bu Mini aşkıyla en çok satışı sen yaparsin Borusan çok şanslı. 😘😘
Ps: şu life style isine de bi el atarsan ne guzel olur sattiklari hic bisey arabaya uymuyo tasarimlari kim neye gore yapio acaba mug bardakliga sigmio, anahtarlik anahtara girmio, sulugu arabanin hic biyerine girmio😂ne is anlamadim ben
34 FM 978 "KUBİ" "tombulumlamutluyum.net"
Cook tesekkur ederrimmm kubiiiciimm nil ile burak'i alip gelin mutlaka
Her urun araca uyumlu degil daha cok ofis, ev is vs yaninizda MINI coskusunu hissetmemiz adina uretilmis urunler onlar. Mesela bendeki 2 termos arac uyumlu suluk ise biri bisikletime oluyor digeri de yine arac uyumlu
34 DE 3897 - Unidentified Zalım Object, Is a miracle of 997TT, Dyno data : 520hp, Lam11 King, Powered by Hans Tuning, The only MINI that can take off from the Sabiha Gokcen Airport. It's the only car you can feel G-force on your face. Somebody must stop this KID!!
[QUOTE=NDG;67054]Cook tesekkur ederrimmm kubiiiciimm nil ile burak'i alip gelin mutlaka
Her urun araca uyumlu degil daha cok ofis, ev is vs yaninizda MINI coskusunu hissetmemiz adina uretilmis urunler onlar. Mesela bendeki 2 termos arac uyumlu suluk ise biri bisikletime oluyor digeri de yine arac uyumlu
Ben aracımı alacağım zaman ilk olarak istinyeye gitmiştim ve cidden hiç tatmin olmadan çıktım ve bikaç gün almamayı bile düşünmüştüm
En son baba zoruyla dolmabahçedeki borusana uğradım (cidden uğradım okul çıkışı okula da yakın olduğu için isteksiz bi şekilde sırf babama gittim demek için gittim) ve 2 saatin sonunda bir MINI sahibi olarak ordan ayrılmıştım.
Diyeceğim o ki satış danışmanının işini ve özellikle de arabayı cidden seviyor olması çok önemli. Bunların zaten hastalık seviyesinde mevcut olduğunu düşününce kesinlikle çoook başarılı olacağına inanıyorum.✌️
Bu arada sayın NeDeGe Borusanı foruma sponsor yapmanı diliyorum 😄
Yorum Yap