Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Herkese merhaba

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Batu sen Berkan'a ver once, sonra ben Turkiye'ye donunce ondan alirim. Tesekkurlerrrr! :-)

Wish :-)

Yorum Yap

Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
      Batu sen Berkan'a ver once, sonra ben Turkiye'ye donunce ondan alirim. Tesekkurlerrrr! :-)

Bende de eskiden kalma bi atilla tas - kirmizilim kasedi var onuda veriyorum batuya, ikisini bir alirsin

YC 505 the yellow swap. all4 VTEC supercharged twinturbo Dyno 300 hp, tek tuşla Lambo bodykit, Ecufast 'in dibi, Sarı şimşek, Nişantaşı güzeli, bebeğim aşkımmm..

Yorum Yap

Bu asamadan sonra konuyu Berkan'a tekrar getirmem mucize olur...
        4eva toparla cabuk konuyu... Rezil olduk. Kaset icin tesekkur. Bir Barabara, Bir Atilla bundan sonra..

Hah buldum, toparliyorum.
        Berkan, sanirim onumuzdeki aylarda Metallica geliyor Istanbul'a, en azindan ordasiniz. Kacmaz derim. Istek parcalardan olusan konser vereceklermis. 18 parca secilecekmis.

Wishyineyigeniyollarizartikman

Yorum Yap

Abi ben yarin amsterdama gidiyorum ) ben de yokum 5 gun istanbulda kaset birakilacak bir arkadas varsa ben de benim izmirdeki arsivleri kurcalayip verebilirim

Ayrica metallica artik bir and justice for all degil. Biraktim abicim ben kullanmiyorum artik

He tam olarak vazgecmis degilim lana del rey, daft punk gelse gidilirdi

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum Yap

Kaset calarli teybi olan birine bir-iki tane hedaye ne unutulmaz hatira olur.
            P.s: hatta tshirtten bile vazcayabilir

Wirdost
            Bu arada Tshirt vermistik sana diye hatırlıyorum ama
            LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
              Bu arada Tshirt vermistik sana diye hatırlıyorum ama
              Tshirt'um oldu da hala sizin evde duruyor... :-(

Yorum Yap

Tshirt'um oldu da hala sizin evde duruyor... :-(
                Ben sana ulastırmıstım diye hatırlıyorum ama neyse bir dahaki gelisinde veririm ozaman

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Tisort mu? Ne tisortu.. benim de yok ama.. zaten acemi pilot olarak gorunuyorum forumda..

Yorum Yap

Aslı BERKAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                    Tisort mu? Ne tisortu.. benim de yok ama.. zaten acemi pilot olarak gorunuyorum forumda..

Bir ara tshirt bastırmıstık Hediye olarak veriyorduk ama kalmadı ne yazık ki Aramızda tekstilci yok mu? Kulübe guzellik yapsa?

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                      Ben sana ulastırmıstım diye hatırlıyorum ama neyse bir dahaki gelisinde veririm ozaman
                      Siz tasinirken arada kaynadi ya! Bak unutmuyom ben!
                      Berkan hicbir yeni uyemizin konusunu sesin konun kadar kirletmemistik. Olsun ama guzel de sohbet dondu. :-)
                      Gel anlasma yapalim, ben gelene kadar senin 34 mesaji 340 yap tshirt senin olsun. :-)
                      3,5 ay var daha, olur mu olur! Ne dersin?

Wishman

Yorum Yap

Siz tasinirken arada kaynadi ya! Bak unutmuyom ben!
                        Berkan hicbir yeni uyemizin konusunu sesin konun kadar kirletmemistik. Olsun ama guzel de sohbet dondu. :-)
                        Gel anlasma yapalim, ben gelene kadar senin 34 mesaji 340 yap tshirt senin olsun. :-)
                        3,5 ay var daha, olur mu olur! Ne dersin?

Wishman
                        Tesekkurler aslinda demekki dogru yerde ve zamandayim.. kirlenmek guzeldir abi reklama girmeyelim tabi ama hedefler de guzeldir 340 olur mu olur, cabalarim ama olmasa da alirim bence ben o tisortu

Yorum Yap

Aslı BERKAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                          Tesekkurler aslinda demekki dogru yerde ve zamandayim.. kirlenmek guzeldir abi reklama girmeyelim tabi ama hedefler de guzeldir 340 olur mu olur, cabalarim ama olmasa da alirim bence ben o tisortu

Yooo, malim kiymetlidir solemediler tabee. Bak bi Giovanni'den anlasilir! :-) Anlasma anlasmadir. Her gune 3-4 msaja bakiyor.

Anil'in pardon Tolga'nin R50 kadar olamasa da Giovanni iste... :-) (reklam yapiyorum)

Wishabi
                          En son düzenleyen WISHMAN; 19-03-14, 00:00.

Yorum Yap

O tisortun renkleri, araba ile surucu arasinda yarattigi sinerji ; köpürmesi co-pilotluktan sonraki adima atlamis olurum

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                            X