Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Bu asamadan sonra konuyu Berkan'a tekrar getirmem mucize olur...
4eva toparla cabuk konuyu... Rezil olduk. Kaset icin tesekkur. Bir Barabara, Bir Atilla bundan sonra..
Batu sen Berkan'a ver once, sonra ben Turkiye'ye donunce ondan alirim. Tesekkurlerrrr! :-)
Wish :-)
Abi ben yarin amsterdama gidiyorum ) ben de yokum 5 gun istanbulda kaset birakilacak bir arkadas varsa ben de benim izmirdeki arsivleri kurcalayip verebilirim
Ayrica metallica artik bir and justice for all degil. Biraktim abicim ben kullanmiyorum artik
He tam olarak vazgecmis degilim lana del rey, daft punk gelse gidilirdi
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben sana ulastırmıstım diye hatırlıyorum ama neyse bir dahaki gelisinde veririm ozaman
Siz tasinirken arada kaynadi ya! Bak unutmuyom ben!
Berkan hicbir yeni uyemizin konusunu sesin konun kadar kirletmemistik. Olsun ama guzel de sohbet dondu. :-)
Gel anlasma yapalim, ben gelene kadar senin 34 mesaji 340 yap tshirt senin olsun. :-)
3,5 ay var daha, olur mu olur! Ne dersin?
Siz tasinirken arada kaynadi ya! Bak unutmuyom ben!
Berkan hicbir yeni uyemizin konusunu sesin konun kadar kirletmemistik. Olsun ama guzel de sohbet dondu. :-)
Gel anlasma yapalim, ben gelene kadar senin 34 mesaji 340 yap tshirt senin olsun. :-)
3,5 ay var daha, olur mu olur! Ne dersin?
Wishman
Tesekkurler aslinda demekki dogru yerde ve zamandayim.. kirlenmek guzeldir abi reklama girmeyelim tabi ama hedefler de guzeldir 340 olur mu olur, cabalarim ama olmasa da alirim bence ben o tisortu
Tesekkurler aslinda demekki dogru yerde ve zamandayim.. kirlenmek guzeldir abi reklama girmeyelim tabi ama hedefler de guzeldir 340 olur mu olur, cabalarim ama olmasa da alirim bence ben o tisortu
Yooo, malim kiymetlidir solemediler tabee. Bak bi Giovanni'den anlasilir! :-) Anlasma anlasmadir. Her gune 3-4 msaja bakiyor.
Anil'in pardon Tolga'nin R50 kadar olamasa da Giovanni iste... :-) (reklam yapiyorum)
Yorum Yap