Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Selamlar

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Selamlar

Herkese Merhaba,
    Yeni forum hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanalım

Hoşgeldin CAN forumumuzda keyifli vakit geçirmen ve aktif kulanıcı olman dileğiyle.
    IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Hosgeldin Can şöyle kısa bir de tanıtım gecseydin tanımayanlar varsa diye.
      LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

hoşgeldinn..
        sigpic[FONT=Comic Sans MS]which is LOVE??? [/FONT]

Yorum Yap

Kendimi tanıtayım tanımayanlar için,
          Eski bir MINI' ciyim artık, 2006' dan beri Mini kullanıyordum son MINI' m olan JCW GP' yi geçen hafta sattım.
          Zor oldu ama başardım, şu anda Mitsubishi kullanıyorum
          Ankara' da yaşıyorum, geçen yıla kadar İstanbul' daydım fakat köyüme geri dönüş yaptım.
          İç mimarım yaşım 30 evliyim barklıyım
          Tüm MINI' cilere selam olsun

Yorum Yap

Aslı Can tarafından gönderilmiş Mesajı göster
            Kendimi tanıtayım tanımayanlar için,
            Eski bir MINI' ciyim artık, 2006' dan beri Mini kullanıyordum son MINI' m olan JCW GP' yi geçen hafta sattım.
            Zor oldu ama başardım, şu anda Mitsubishi kullanıyorum
            Ankara' da yaşıyorum, geçen yıla kadar İstanbul' daydım fakat köyüme geri dönüş yaptım.
            İç mimarım yaşım 30 evliyim barklıyım
            Tüm MINI' cilere selam olsun
            bisiklet macerandan hic bahsetmemissin abijim olmamis olmamiss #otursifir

Sent from my iPad using Tapatalk HD
            sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Cancım hosgeldin GP yi satmıs olman cok üzücü tabii ki ama evde bir MINI niz daha var Cemde sanırım umarım sen de MINI almak için satmıssındır diyelim. Bu arada Denizin dedigi gibi vaktin oldugu zaman bisiklet turunuzla ilgili konu acarsan eminim bizden de ilgilenen cok kişi olacaktır Tekrar hosgeldin diyelim bu arada özledik İstanbula geldiginiz zaman goruselim.
              LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Evet bisiklet mevzusunu unutmuşum, onunla ilgili bir konu açarım ilgilenenler olursa eğer tabiki
                Alen abi, Cem' in MINI ile idare edeceğim artık ben EVO IX aldım

Yorum Yap

Evet bisiklet mevzusunu unutmuşum, onunla ilgili bir konu açarım ilgilenenler olursa eğer tabiki
                  Hoşgeldin can hoca,,, senle aynı kaderi yaşıyoruz,, miniyi satıp evo almak nasıl bi duygu bide senden alalım =O)

Yorum Yap

cok yakindan ilgilenirim valla heuheueheueh benim bir yaris bisikletim var 7kg agirliginda adini modelini bilmiyorum amaa babamin gencliginden kalma bi bisiklet binmeye kiyamadigim icin sari lacivert bir bianchi dag bisikletim var yagmur olmadigi surece sabahlari bisikletle cikiyoruz 3-4 arkadas sahil parkurunda caddebostan yapip geliyoruz tabi bacaklarimin kasliligina hic gelmiyorum kollarim,a cevirebilecegim bir sistem kurmaliyim sanirim...
                    neysee topic ustune topic olmasin bisiklet konusunu acalimm ... MINIninde urettigi katlanir minik tekerlekli bisikleti var dusuncelerini ve bisiklet gecmisini bekliyorum 4gozle

Sent from my iPad using Tapatalk HD
                    sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Can hosgeldin..
                      Bir ara bisiklet ile ilgili bir topic acmalisin. Guzel ve saglik getiren bir hobi/spor...
                      Bende ilgilenmiyor degilim. Yaza dogru 2 tane almayi dusunuyorum.
                      www.haktankeskin.com

Yorum Yap

hoşgeldin can hayırlı olsun bu arada güle güle kullanmak nasip olur inşallah..

Yorum Yap

Hoşgeldin can abi ...
                          [FONT=Comic Sans MS]All that you have is your Soul...[/FONT]

Yorum Yap

Hoşgeldin Can.

Yorum Yap

hoşgeldin keyifli forumlar
                              sigpic

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                              X