Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Kendimi tanıtayım tanımayanlar için,
Eski bir MINI' ciyim artık, 2006' dan beri Mini kullanıyordum son MINI' m olan JCW GP' yi geçen hafta sattım.
Zor oldu ama başardım, şu anda Mitsubishi kullanıyorum
Ankara' da yaşıyorum, geçen yıla kadar İstanbul' daydım fakat köyüme geri dönüş yaptım.
İç mimarım yaşım 30 evliyim barklıyım
Tüm MINI' cilere selam olsun
Kendimi tanıtayım tanımayanlar için,
Eski bir MINI' ciyim artık, 2006' dan beri Mini kullanıyordum son MINI' m olan JCW GP' yi geçen hafta sattım.
Zor oldu ama başardım, şu anda Mitsubishi kullanıyorum
Ankara' da yaşıyorum, geçen yıla kadar İstanbul' daydım fakat köyüme geri dönüş yaptım.
İç mimarım yaşım 30 evliyim barklıyım
Tüm MINI' cilere selam olsun
bisiklet macerandan hic bahsetmemissin abijim olmamis olmamiss #otursifir
Cancım hosgeldin GP yi satmıs olman cok üzücü tabii ki ama evde bir MINI niz daha var Cemde sanırım umarım sen de MINI almak için satmıssındır diyelim. Bu arada Denizin dedigi gibi vaktin oldugu zaman bisiklet turunuzla ilgili konu acarsan eminim bizden de ilgilenen cok kişi olacaktır Tekrar hosgeldin diyelim bu arada özledik İstanbula geldiginiz zaman goruselim.
Evet bisiklet mevzusunu unutmuşum, onunla ilgili bir konu açarım ilgilenenler olursa eğer tabiki
Alen abi, Cem' in MINI ile idare edeceğim artık ben EVO IX aldım
Evet bisiklet mevzusunu unutmuşum, onunla ilgili bir konu açarım ilgilenenler olursa eğer tabiki
Hoşgeldin can hoca,,, senle aynı kaderi yaşıyoruz,, miniyi satıp evo almak nasıl bi duygu bide senden alalım =O)
cok yakindan ilgilenirim valla heuheueheueh benim bir yaris bisikletim var 7kg agirliginda adini modelini bilmiyorum amaa babamin gencliginden kalma bi bisiklet binmeye kiyamadigim icin sari lacivert bir bianchi dag bisikletim var yagmur olmadigi surece sabahlari bisikletle cikiyoruz 3-4 arkadas sahil parkurunda caddebostan yapip geliyoruz tabi bacaklarimin kasliligina hic gelmiyorum kollarim,a cevirebilecegim bir sistem kurmaliyim sanirim...
neysee topic ustune topic olmasin bisiklet konusunu acalimm ... MINIninde urettigi katlanir minik tekerlekli bisikleti var dusuncelerini ve bisiklet gecmisini bekliyorum 4gozle
Can hosgeldin..
Bir ara bisiklet ile ilgili bir topic acmalisin. Guzel ve saglik getiren bir hobi/spor...
Bende ilgilenmiyor degilim. Yaza dogru 2 tane almayi dusunuyorum.
Yorum Yap