İhtiyarlamışasyalıman
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Grubun '68' inden Wishman'den
Çöküş
X
-
Aslı Cooperscem tarafından gönderilmiş Mesajı gösterİhtiyarlamışasyalıman
P.S: Hayat bana guzelde bir depresyondan kurtulamadik iste.
Wishman
Yorum Yap
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEhhh 60 kere daha sayfami acip kaparsam sanirim Cooperscem'in Mini Garaj rekoruna yetisecem.
P.S: Hala 'Tecrube puani'ni nasil arttiracagimi bulamadim. Bak Levent'te '1' oldu. Nerde benim aglayan yuzum.
Wishman
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı göstermurat abı tecrubelenmıssın bak.
Wishman
Yorum Yap
-
Ne demiş Ayton Senna abimiz "Rekorlar Geçilmek İçindir...."
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEhhh 60 kere daha sayfami acip kaparsam sanirim Cooperscem'in Mini Garaj rekoruna yetisecem.
P.S: Hala 'Tecrube puani'ni nasil arttiracagimi bulamadim. Bak Levent'te '1' oldu. Nerde benim aglayan yuzum.
Wishman
Yorum Yap
-
Aslı NHT39 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbu arada selamlar abılerın gulu
Sebebinozledigimtekirdagilealakasiyokturman.
Yorum Yap
-
h.ata
Yasaklanan ''abi'' kelımesı yuzunden artık sana sadece Reiss dıyıcem yeterkı bunalıma depresyona yada yaslılık kompleksıne gırme dıye:P
Hernekadar cok gec gelmıs olsamda sana koskocaman bır HOSGELDINNNNNNNNNN demek ıstedım
(sankı bır baskı balata olayı vardı:P )
saka bır yana yıne yenıden burda hepbırlıkte olmak guzel olucak.bır İzmir macerası daha yasamak ıstemıyo degılım aslında gece 1de rotar yapan ucagımdan ınıp,bırcok şok haber dedıkodu eslıgınde cesmeye gıtmek(sagdan sagdan reıs le ) sonrasında otelde bır oda skandalı yasamak,sabah uzerıme turk kahvesı dokmek,kumru yemek,shot yapmak,o rengarenk bıleklıklerden almak,gokhanın horlamaları eslıgınde (hahahaha okuyunca benı öldurucekkk)yolculuk yapmak ,cemle arabada yol boyunca son ses ''bu fasulye yedıbucuk lıra ''sarkısı ile oynayıp bıryandan eve donmenın buruklugunu yasamak ıstıyorum
bayaa bayaa yazdım artık bır İzmir org.yapılmalı))
Yorum Yap
-
Aslı Cooperscem tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAbi mi abi az kalır ihttiyar dicez ihtiyar
Wishsarumanartıgandalf
Wishgenc
Yorum Yap
-
h.ata
Yorum Yap