’Wishman dukkani kapatti, R50 Countryman
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Grubun '68' inden Wishman'den
Çöküş
X
-
Gio gelceeek ben onu kapali garajda yatirivercemmAslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKYH iltifat istiyorum assagidaki resme.
P.S: Sabahin korunde ilk check-in leri sen yapiyorsun da ondan.... :-)
Cok ozledim. Az kaldi.
Wishman
))
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildisigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aralik basinda 17 Aralik icin biletimi degistirmeyi dusunuyorum. Kismet.Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterWishman ne zaman donuyorsun yurda?
Wishman
Yorum Yap
-
Wishmuratmancim, ne iş yerindeki bilgisayarda, ne de telefonumda "assagidaki" resmi göremedimAslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKYH iltifat istiyorum assagidaki resme.
P.S: Sabahin korunde ilk check-in leri sen yapiyorsun da ondan.... :-)
Cok ozledim. Az kaldi.
Wishman
bende mi bir sorun var? bu sayfada tek görebildiğim resim R50 counrtyman 
PS: işe servisle gelirken telefondan mesajları yazıyordum. ama bu gün aracım biraz Km yapsın, yeni lastikleri açılsın diye arabayla geldim
dolayısı ile bu gün erken check-in lerim olmadı
2009 JCW Dark Silver / Black
BC1182 Stock to the bone...
Yorum Yap
-
Hade hade, sen Alin'e methiyeler duz... Bu sene ne alacakmis ki sana?Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterhe dogum gunum 14 aralık ya adam atlamaya calısıyor o tarihi
Wishman
Yorum Yap
-
Tamam iste 'assagidaki' resim R50, zaten baska resim yok, yukleyemiyom -Adminler engelliyo 3.sayfa guzelleri eklemeyeyim diye- begenmedin mi?Aslı KYH tarafından gönderilmiş Mesajı gösterWishmuratmancim, ne iş yerindeki bilgisayarda, ne de telefonumda "assagidaki" resmi göremedim
bende mi bir sorun var? bu sayfada tek görebildiğim resim R50 counrtyman 
PS: işe servisle gelirken telefondan mesajları yazıyordum. ama bu gün aracım biraz Km yapsın, yeni lastikleri açılsın diye arabayla geldim
dolayısı ile bu gün erken check-in lerim olmadı 
Wishinatlabegendirirman
Yorum Yap
-
hazır off road spec yapmışken öne vinç, 4'lü Hella sis farları, çelik guard felan yapalım
hatta o işe yaramaz ön koltukları çıkaralım, yerine daha işlevsel off road koltuklar takalım. sonra aracından söktüğün işe yaramaz koltukları bana verelim...?2009 JCW Dark Silver / Black
BC1182 Stock to the bone...
Yorum Yap
-
Burak
Wishman guanzoya geliyorum sana yakinmi carsamba nasipse ordayim
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Yorum Yap
-
Iste, askiya alip amortisorlere yuk bindirmiyoz, lastikleri yatirmiyoz zuurt tesellisi yapiyom. Amma bu seferde amortisorler kuruyabilir. Yaneee, isleyen demir isildar, kullanin beyler.....Aslı KYH tarafından gönderilmiş Mesajı gösterhazır off road spec yapmışken öne vinç, 4'lü Hella sis farları, çelik guard felan yapalım
hatta o işe yaramaz ön koltukları çıkaralım, yerine daha işlevsel off road koltuklar takalım. sonra aracından söktüğün işe yaramaz koltukları bana verelim...?
Sen bana sway bar vermedin ya :-) unut koltuklari. (saka saka)
Wishpaslandiman
Yorum Yap
-
Guangzhou tam isabet te, ben bugun Tailand'a geldim. Geri donus cumartesi 1'i... Senin donus?Aslı Burak tarafından gönderilmiş Mesajı gösterWishman guanzoya geliyorum sana yakinmi carsamba nasipse ordayim
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Wishchenman
Yorum Yap
-
Bana da supriz oldu...
15 Ekim aksam Izmir - 23 Ekim gecesi geri yolculuk!!!!
Bulbul icin bir hafta bir haftadir..
P.S: Dediler ki 12 Ekim'de Modena'yi bir ziyaret edecegiz!!!! Ne var ki aceb orda? :-))) Acaba bana da kullandirtirlar mi?
WishhereIgoagainonmyownmanEn son düzenleyen WISHMAN; 25-09-13, 20:17.
Yorum Yap
-
4eva

Yorum Yap