Gorevlerimi basariyla tamamladim sanirim, saygilar
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Grubun '68' inden Wishman'den
Çöküş
X
-
Aslı mve tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGorevlerimi basariyla tamamladim sanirim, saygilar
P.S: butun hepsi cooperscem kiskancligi yuzunden.
Wishskorduskunumuoldunbuyastansonraman
Yorum Yap
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHayt still alive, fresh & blood!!!
Zenobia'yi kesfediyorum.
Az kaldi, doncem.
Wishdiverman
P.S : herhalde forumda kendi kendini 'alinti ile cevaplayan ilk kisi ben oldum' yuh bana, yuhlar bana...
Yorum Yap
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
wishgezerdurmazman
Wishbizkocoyadegilkocobizegirdiman
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterwishhhcim insan soyler kemalde mideye waffle indirmekle mesguldum tuhh tavla atardik koco'da )
Sent from my iPad using Tapatalk HD
P.S: Bundan sonra bende adin 'NIDA', sorma niye, oyle diyesim geliyor....
Wishdedekorkutadiniboyladiman
Yorum Yap
-
Gorev dolayisi ile tatile ciktigimizdan sitemizin karistirilmasi, karmasiklastirilmasi, ona buna laf atilmasi, olmadik seyler yazilmasi gorevlerini bir sure yerine getiremeyebiliriz.
Anlayis ile sevince gark olacaginizi dusunuyor ve bir sosyal mesajla konuyu baglamaya calisiyorum.
Sosyal Mesaj : (hakkimi daha sonra kullanacagim)
Wishman
Yorum Yap
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGorev dolayisi ile tatile ciktigimizdan sitemizin karistirilmasi, karmasiklastirilmasi, ona buna laf atilmasi, olmadik seyler yazilmasi gorevlerini bir sure yerine getiremeyebiliriz.
Anlayis ile sevince gark olacaginizi dusunuyor ve bir sosyal mesajla konuyu baglamaya calisiyorum.
Sosyal Mesaj : (hakkimi daha sonra kullanacagim)
Wishman
Yorum Yap
-
Yorum Yap