Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Herkese Selamlar

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Herkese Selamlar

Herkese selamlar, ismim Sarven, İstanbul'da yaşıyorum. Mini hastasıyım hobilerim arabalara bakmak, film izlemek, gezmek ve nargile içmektir. Bende mini hastası ve sahibi olduğum halde forum sitelerinde fazla bulunmadım. Hatta ilk üye olduğum forum sitesi burası diyebilirim. Bilgi almaya, paylaşmaya ve diğer minicileri tanımak için üye oldum. Sizlere sadece ARABA kelimesinin başındaki A' dan sonundaki A' ya kadar yardımcı olmaya çalışıcam iyi akşamlar herkese..

Sarven hoşgeldin iyi forumlar Mini konusunda bizlerde sana elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağız org.larımızda aramızda olman bizi mutle edecek .
    IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Hoşbulduk, sanada iyi forumlar. Organizasyonlarda bulunmaya çalışıcam İstanbul içindekilere, bu arada forum tarzında siteleri pek kullanamıyorum bir sorun olduğunda veya beceremezsem kime ulaşabilirim

Yorum Yap

Aslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş Mesajı göster
        Hoşbulduk, sanada iyi forumlar. Organizasyonlarda bulunmaya çalışıcam İstanbul içindekilere, bu arada forum tarzında siteleri pek kullanamıyorum bir sorun olduğunda veya beceremezsem kime ulaşabilirim
        Herhangı bı sorun olursa özel mesaj yolu ıle en cabuk sekılde ulasabılırsın yardımcı oluruz kullanımı kolay bi forumumuz var sadece az alışmak gerekli oda sabaha kalmaz zaten alışırsın. Forumlardan keyif almanın başlıca yollarından bazıları org. lara katılmak konulara dahil olmaktan geçer sanada bunu tavsiye ederim kimseyi tanımıyorum deyipte yazmamazlık katılmamazlık yapma bence ( genelde böyle olur) kayifli forumlar tekrardan
        IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

yok mutlaka kolaydır. Ancak benim ilk üye olduğum forum sitesi burası bütün forum siteleri birbirine benziyo zaten dediğin gibi 1-2 güne alışırım. İstanbul içi organizasyonlara katılmaya çalışıcam ancak benim günüm günümü tutmaz yarın gel desen gelirim derim sonra önemli bir telefon gelir gelemem, veya gelemem derim gelirim ancak gönlüm gelmekten yana tabikide sanada keyifli forumlar..

Yorum Yap

Aramiza hosgeldin,
            keyifli forumlar
            www.haktankeskin.com

Yorum Yap

Hoşgeldin iyi forumlar

Yorum Yap

Hosgeldin aramıza

Sent from my iPhone using Tapatalk
                sigpic[FONT=Arial Black][/FONT]

Yorum Yap

herkese çok teşekkürler, sağolun sizede iyi forumlar..

Yorum Yap

keyifli forumlar..
                    1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
                    2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
                    4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
                    5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

sağol sanada

Yorum Yap

Hoşgeldin keyifli forumlar

Yorum Yap

hoşbulduk.. sağol sanada keyifli forumlar

Yorum Yap

Hosgeldin keyifli forumlar

Yorum Yap

hoşbulduk.. sağol sanada keyifli forumlar hocam birde birşey sorucam sen jant satıyorsun ya ordaki resimde gördüm aracın yanındaki Mustafa Karadeniz'mi ? Eğer o değilse ona çok benziyor. Yoksa senmisin ?

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                              X