Herkese selamlar, ismim Sarven, İstanbul'da yaşıyorum. Mini hastasıyım hobilerim arabalara bakmak, film izlemek, gezmek ve nargile içmektir. Bende mini hastası ve sahibi olduğum halde forum sitelerinde fazla bulunmadım. Hatta ilk üye olduğum forum sitesi burası diyebilirim. Bilgi almaya, paylaşmaya ve diğer minicileri tanımak için üye oldum. Sizlere sadece ARABA kelimesinin başındaki A' dan sonundaki A' ya kadar yardımcı olmaya çalışıcam iyi akşamlar herkese..
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Herkese Selamlar
Çöküş
X
-
::lord_sarven::Etiketler: Hiçbiri
-
::lord_sarven::
Hoşbulduk, sanada iyi forumlar. Organizasyonlarda bulunmaya çalışıcam İstanbul içindekilere, bu arada forum tarzında siteleri pek kullanamıyorum bir sorun olduğunda veya beceremezsem kime ulaşabilirim
Yorum Yap
-
Aslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHoşbulduk, sanada iyi forumlar. Organizasyonlarda bulunmaya çalışıcam İstanbul içindekilere, bu arada forum tarzında siteleri pek kullanamıyorum bir sorun olduğunda veya beceremezsem kime ulaşabilirim
Yorum Yap
-
yok mutlaka kolaydır. Ancak benim ilk üye olduğum forum sitesi burası bütün forum siteleri birbirine benziyo zaten dediğin gibi 1-2 güne alışırım. İstanbul içi organizasyonlara katılmaya çalışıcam ancak benim günüm günümü tutmaz yarın gel desen gelirim derim sonra önemli bir telefon gelir gelemem, veya gelemem derim gelirim ancak gönlüm gelmekten yana tabikide sanada keyifli forumlar..
Yorum Yap
-
-
keyifli forumlar..1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
-
-
hoşbulduk.. sağol sanada keyifli forumlar hocam birde birşey sorucam sen jant satıyorsun ya ordaki resimde gördüm aracın yanındaki Mustafa Karadeniz'mi ? Eğer o değilse ona çok benziyor. Yoksa senmisin ?
Yorum Yap
Yorum Yap