Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Herkese Selamlar

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Herkese Selamlar

Merhabalar. Istanbul`dan(Kartal) Burak. 20 Yasindayim hayirlisiyla yarin cooperima kavusuyorum. Isvicre`de otomobil mühendisligi okuyorum fakat bu sene ara verdim. Motor vs. sorunlari olanlara elimden geldigi kadar bilgim dahilinde yardimci olmaya calisacagim. Yardimlasmanin üst düzeyde oldugu bir forum olarak duydum burayi ve hemen üye oldum Bunlarda yarin sahibi olacagim arabamin resimleri.
    Eklenen Dosyalar
    En son düzenleyen BurakBabanoglu; 26-03-13, 21:30.

Hayırlısı olsun, hoşgeldiniz..
    Volkan USER
    34 BCS 55

[FONT=Comic Sans MS]34 FU 4885 - R53 Pepper White CooperS "SOLD"[/FONT]
    [FONT=Comic Sans MS]34 BCS 55 - R56 Pepper White CooperS "Continues"[/FONT]

Yorum Yap

Hosbulduk

Yorum Yap

hoşgeldin

Yorum Yap

Hayırlı olsun hosgeldiniz , arac projelerimizin devam ettigi bugunlerde bence cok guzel seyler cıkartabiliriz. haftasonları AYN Autoda bulusup araclarımızı söküp takıyoruz, orayı evinizin bir garajı gibi ya da hepimizin bulusutug biryer olarak görebilirsiniz, sahipleri Yusuf ve AHmet usta da ailemizin bir üyesi zaten ve bizleri misafir etmekten keyif duyuyorlar.
          LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
            Hayırlı olsun hosgeldiniz , arac projelerimizin devam ettigi bugunlerde bence cok guzel seyler cıkartabiliriz. haftasonları AYN Autoda bulusup araclarımızı söküp takıyoruz, orayı evinizin bir garajı gibi ya da hepimizin bulusutug biryer olarak görebilirsiniz, sahipleri Yusuf ve AHmet usta da ailemizin bir üyesi zaten ve bizleri misafir etmekten keyif duyuyorlar.
            Güzel seyler cikartabilecegimizden hic süphem yok. Fakat AYN Auto nerede oluyor?

Yorum Yap

Atatürk oto sanayi 2. kısım 3. sokak hoşgeldin bu arada ...
              [FONT=Comic Sans MS]All that you have is your Soul...[/FONT]

Yorum Yap

Aslı daywax tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                Atatürk oto sanayi 2. kısım 3. sokak hoşgeldin bu arada ...
                En kisa zamanda ugrayacagim hem sticker alirim Hosbulduk bu arada

Yorum Yap

Burak hoşgeldin keyifli forumlar aracında hayırlı olsun kazaasız belasız kullan inşallah .Forumumuzda yardımlaşma konusunda iyiyizdir çok çeşitli fikirler çıkar her konuda, art niyet düşünmeden her arkadaşımız fikirlerini paylaşır senide bu paylaşımın içinde aktif şekilde görmek isteriz bölümünden dolayı yardımcı olacağın hassas konularımız var keyifli forumlar tekrardan hoşgeldin .
                  IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                    Burak hoşgeldin keyifli forumlar aracında hayırlı olsun kazaasız belasız kullan inşallah .Forumumuzda yardımlaşma konusunda iyiyizdir çok çeşitli fikirler çıkar her konuda, art niyet düşünmeden her arkadaşımız fikirlerini paylaşır senide bu paylaşımın içinde aktif şekilde görmek isteriz bölümünden dolayı yardımcı olacağın hassas konularımız var keyifli forumlar tekrardan hoşgeldin .
                    Oncelikle iyi dilekleriniz icin cok tesekkür ederim. Araclarimizin sorunlariyla ilgili elimden geldigince yardimci olacagimdan hic süpheniz olmasin
                    Bu arada ben aracimla ilgili R56 bolümüne konu actim ama yeri yalnismis. O konuyu silerseniz sevinirim yenisini dogru bölüme actim. Konu kirliligi olmasin.

Yorum Yap

Aslı BurakBabanoglu tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                      Oncelikle iyi dilekleriniz icin cok tesekkür ederim. Araclarimizin sorunlariyla ilgili elimden geldigince yardimci olacagimdan hic süpheniz olmasin
                      Bu arada ben aracimla ilgili R56 bolümüne konu actim ama yeri yalnismis. O konuyu silerseniz sevinirim yenisini dogru bölüme actim. Konu kirliligi olmasin.
                      Tamamdır konuyu kontrol eder gerekli düzenlemeleri yaparız
                      IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Hosgeldin keyifli forumlar
                        sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Hosgeldin ii forumlar

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
                          sigpic

Yorum Yap