Merhabalar. Istanbul`dan(Kartal) Burak. 20 Yasindayim hayirlisiyla yarin cooperima kavusuyorum. Isvicre`de otomobil mühendisligi okuyorum fakat bu sene ara verdim. Motor vs. sorunlari olanlara elimden geldigi kadar bilgim dahilinde yardimci olmaya calisacagim. Yardimlasmanin üst düzeyde oldugu bir forum olarak duydum burayi ve hemen üye oldum Bunlarda yarin sahibi olacagim arabamin resimleri.
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Herkese Selamlar
Çöküş
X
-
BurakBabanogluEtiketler: Hiçbiri
-
BurakBabanoglu
-
Berna
-
Hayırlı olsun hosgeldiniz , arac projelerimizin devam ettigi bugunlerde bence cok guzel seyler cıkartabiliriz. haftasonları AYN Autoda bulusup araclarımızı söküp takıyoruz, orayı evinizin bir garajı gibi ya da hepimizin bulusutug biryer olarak görebilirsiniz, sahipleri Yusuf ve AHmet usta da ailemizin bir üyesi zaten ve bizleri misafir etmekten keyif duyuyorlar.
Yorum Yap
-
BurakBabanoglu
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHayırlı olsun hosgeldiniz , arac projelerimizin devam ettigi bugunlerde bence cok guzel seyler cıkartabiliriz. haftasonları AYN Autoda bulusup araclarımızı söküp takıyoruz, orayı evinizin bir garajı gibi ya da hepimizin bulusutug biryer olarak görebilirsiniz, sahipleri Yusuf ve AHmet usta da ailemizin bir üyesi zaten ve bizleri misafir etmekten keyif duyuyorlar.
Yorum Yap
-
BurakBabanoglu
Aslı daywax tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAtatürk oto sanayi 2. kısım 3. sokak hoşgeldin bu arada ...
Yorum Yap
-
Burak hoşgeldin keyifli forumlar aracında hayırlı olsun kazaasız belasız kullan inşallah .Forumumuzda yardımlaşma konusunda iyiyizdir çok çeşitli fikirler çıkar her konuda, art niyet düşünmeden her arkadaşımız fikirlerini paylaşır senide bu paylaşımın içinde aktif şekilde görmek isteriz bölümünden dolayı yardımcı olacağın hassas konularımız var keyifli forumlar tekrardan hoşgeldin .
Yorum Yap
-
BurakBabanoglu
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBurak hoşgeldin keyifli forumlar aracında hayırlı olsun kazaasız belasız kullan inşallah .Forumumuzda yardımlaşma konusunda iyiyizdir çok çeşitli fikirler çıkar her konuda, art niyet düşünmeden her arkadaşımız fikirlerini paylaşır senide bu paylaşımın içinde aktif şekilde görmek isteriz bölümünden dolayı yardımcı olacağın hassas konularımız var keyifli forumlar tekrardan hoşgeldin .
Bu arada ben aracimla ilgili R56 bolümüne konu actim ama yeri yalnismis. O konuyu silerseniz sevinirim yenisini dogru bölüme actim. Konu kirliligi olmasin.
Yorum Yap
-
Aslı BurakBabanoglu tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOncelikle iyi dilekleriniz icin cok tesekkür ederim. Araclarimizin sorunlariyla ilgili elimden geldigince yardimci olacagimdan hic süpheniz olmasin
Bu arada ben aracimla ilgili R56 bolümüne konu actim ama yeri yalnismis. O konuyu silerseniz sevinirim yenisini dogru bölüme actim. Konu kirliligi olmasin.
Yorum Yap
-
BurakBabanoglu
Yorum Yap