Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Ozur mesajidir!

Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Aslı mizme tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Malesef

Alen Sen anladin ama anlamak istemiyorsun...
    Metincim bahsettigin kişi bu forumu temsil eden veya yetkili bir değil o yüzden istersen bu fikrini yüzyüze konusalım buradan anlaşamayabiliriz malum.
    LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

isallahta temsil etmez ama malesef oyle gozukmuyor..bilgine

ctesi gorusuruz take care

Yorum Yap

Metin Abi biz burada yapilan veya yanlis anlasilan bir durumu duzeltmek icin sabahtan beri ugrasiyoruz. NDG ye de gerekli uyarilari Aren Abi olsun Alen Abi olsun yapti. Bende gun icerisinde birkac kez Nazli ile konustum. Kendisi gercekten durumdan dolayi cok uzgun ve durum cozulmez ise forumdan ayrilmayi bile dusunuyor. Durum kisacasi bundan ibaret fakat soylemeden gecemeyecegim bir konuda su, sizinde dediginiz gibi forumda pek yazmiyorsunuz. Bu daha once yasadiginiz sikintilardan veya forumun gidisatindan kaynaklidir o sizde sakli. Ama hak verirsiniz ki eger yanlis giden birseyler varsa bunu duzeltmek sadece adminlere ve moderatorlere dusmuyor. Herkes elinden geleni yapmali. Bir diger konu ise sizinle A.Y.N. Auto'da sizinle karsilastik fakat neredeyse hic konusmadik. Bu benim forumdan oldugumu bilmemenizden kaynakli olabilir ki nitekim o zamanda forumu tanitmaniz gerekmez mi? Foruma uye kazandirmak icin? Onun disinda belki MINI'si yok ama bircok kisiden daha cok cabaliyor bence forum icin. Bulusmalari organize etmek ve katilimi saglamak acisindan. Ornegin ben Istanbul'da iken kendisi Anadolu yakasindan kalkip Maslak'a kadar geldi ki bu benim icin onemli birsey. Ama bugun kendisine soyledigim gibi kendisi cok samimi ve herkes ile de ayni samimiyette konustugu icin kendisi gibi dusundugunden karsi tarafin rahatsiz olup olmayacagini anlayamiyor. Bence daha fazla konuyu uzatmayalim gercekten.

IZM-5655-TCHB

Yorum Yap

Aslı mizme tarafından gönderilmiş Mesajı göster
          isallahta temsil etmez ama malesef oyle gozukmuyor..bilgine

ctesi gorusuruz take care
          Metincim öyle bir bir kelime yazıyorsun burada yazmak istemiyorum dedigim halde mecbur kalıyorum, Temsil eder etmez nasıl göründüğü değil ne olduğu önemlidir kaldı ki zaten her bir üyemiz bu forumu temsil ediyor degil mi??

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Cilkini çıkardınız ya kız özür diledi bitti gitti uzatmayın iste eminim tarik bey de özrünü kabul etmiştir konuyu kapatın ki uzamasın bence

Yorum Yap

Aslı kaanunal tarafından gönderilmiş Mesajı göster
              Metin Abi biz burada yapilan veya yanlis anlasilan bir durumu duzeltmek icin sabahtan beri ugrasiyoruz. NDG ye de gerekli uyarilari Aren Abi olsun Alen Abi olsun yapti. Bende gun icerisinde birkac kez Nazli ile konustum. Kendisi gercekten durumdan dolayi cok uzgun ve durum cozulmez ise forumdan ayrilmayi bile dusunuyor. Durum kisacasi bundan ibaret fakat soylemeden gecemeyecegim bir konuda su, sizinde dediginiz gibi forumda pek yazmiyorsunuz. Bu daha once yasadiginiz sikintilardan veya forumun gidisatindan kaynaklidir o sizde sakli. Ama hak verirsiniz ki eger yanlis giden birseyler varsa bunu duzeltmek sadece adminlere ve moderatorlere dusmuyor. Herkes elinden geleni yapmali. Bir diger konu ise sizinle A.Y.N. Auto'da sizinle karsilastik fakat neredeyse hic konusmadik. Bu benim forumdan oldugumu bilmemenizden kaynakli olabilir ki nitekim o zamanda forumu tanitmaniz gerekmez mi? Foruma uye kazandirmak icin? Onun disinda belki MINI'si yok ama bircok kisiden daha cok cabaliyor bence forum icin. Bulusmalari organize etmek ve katilimi saglamak acisindan. Ornegin ben Istanbul'da iken kendisi Anadolu yakasindan kalkip Maslak'a kadar geldi ki bu benim icin onemli birsey. Ama bugun kendisine soyledigim gibi kendisi cok samimi ve herkes ile de ayni samimiyette konustugu icin kendisi gibi dusundugunden karsi tarafin rahatsiz olup olmayacagini anlayamiyor. Bence daha fazla konuyu uzatmayalim gercekten.

IZM-5655-TCHB
              senin forumda oldugunu biliyordum

hatta konusmamizda hatirlarsan kekuti ile mesajlastim tamponlarini istedim dedim sende biz hemen sonra sattik dedin

ondan once konustuklarimizi hatirla

ayrica hanginizin arabasinda mini club turkiye stickeri var oda dusunce sebim

Yorum Yap

Aslı Cooperscem tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                Cilkini çıkardınız ya kız özür diledi bitti gitti uzatmayın iste eminim tarik bey de özrünü kabul etmiştir konuyu kapatın ki uzamasın bence
                evet cem yazmiyorum cevapta yazmiyacam artik

Yorum Yap

@ Mizme Metin Abi,

Abi polemik sevmem düşünüğümü doğrudan söylerim bu sitede Yekta olsun Kerem olsun Görkem olsun Ben , adminler olsun bu güne kadar sorun yaşıyan herkes ile anında yazıştı sorunlarına çözüm %99 sağlandı
                  Proje konuları açılıyor araçlar hazırlanıyor R56 larda herkes yeni çıkan parçaları alıyor deniyor ve paylaşıyor ,

Dünya forumları gibi olmamız bir yerde zor sebebi buraya sadece referans ile ve mini sahibi olmuş yada halen sahip kişiler üye olabilmekte

Çok dostum var minisi olmayan ama bilgisiyle burada birçok arkadaştan daha iyi set up hazırlayabilecek ve sorunlara çözüm bulabiliceklerdir fakat foruma üye yapamıyorum

AYN Hürmak ile birebir görüşüp sponsorulkarı çözdüm Meguiars ilede Alen abi ile görüştük büyük ölçüde o çözdü

Şu an makine mühendisi bir arkadaşım sponsor olacak PPR motorsport olarak

sitede ciddi bir boyacı açığımız var 1 2 kişi ile görüşmedeyim

Şimdi biz sponsor seçerken nelere bakarız çok sponsorluk istekleri geldi

talep edilen ücretlerin üstü teklif edildi ama biz kesinlikle sponsor yapmadık neden?

AYN yi seçmemizdeki neden Yusuf ve Ahmet iyi ve elleri çok temiz ustalar geçmişte yaşadığımız X2 hatta X3 fiyat tarifesi asla uygulanmamakta

Hürmak aynı şekilde meguiarsa oldukça iyi kampanyalar yapmakta

sponsorundan üyesine kadar çok ince eleniyor sık dokunuyor arada çürük elmalar çıktı ayıkladık katı kurallar koyduk ve bizler dahi bu katı kurallara uyduk

Özgünler ile görüşüp ECUFAST i bir şekilde sponsor yapacağım

PPR Motorsportu yapacağım 1 boyacı ile anlaşıp onuda yapacağım sponsor derdimiz yok ticari bir kaygımızda yok

Sitenin masrafları karşılanıyor sticeker basılıyor flyer bastırılıyor bu işi yapan herkes MINI ci ve tutkuyla bağlı elinden gelenin en iyisi tüm mod admin ve değerli üyelerimiz yapıyor

Ctesi gelirsen çok memnun oluruz abi ve Maseratiden Lotusa Audiden S2K ya kadar birçok proje ile uğraşıyoruz hazırlıyoruz sen yeter ki bizimle konuşmak iste bizde sana araba çok

Son olarak bence eski aracının proje konusunu paylaşman ve tecrubelerini R56 kulanıcıları başta olmak üzere bizimle paylaş teşekkürler abim

NDG konusunda Tarık Abi ile görüştük kendisi bir açıklama yapar sitemize yazmaya devam edicek bilgilerini ve projelerinden bizi mahrum bırakmayacak

NDG yi siteden atmak kolay banlamakta kazanmak önemli bu fevri taraflarını zaten kendisi törpüleyecek sonuçta abileri onu bu foruma kabul etti yeterki asabi ve fevri hareketlerde bulunmasın yoksa ne olursa olsun ceza almak durumunda ki hala almasından yanayım herkese eşit şekilde davranıldığını herkes görsün ve anlasın nasıl selçuklar aldı cezalarını NDG de almalı alınmaca gücenmece yoktur
                  En son düzenleyen ARENIMO; 25-02-13, 23:30.

Yorum Yap

Nerede olursa olsun tartışmaya açık bir yazı yazıp "kimse cevap vermesin" denilmesi ve parça parça söylenen sözler tuhaf..

Kişiler hata yapar, yol gösteren olur olmaz kişi hatasını anlar ve konu kapanır. Hepsi bu kadar!
                    Herkes herkesi beğenmek zorunda da değil ama ortak bir noktada yani MINI için bir aradayız değil mi? Beğenmediğin kişiyle görüşmezsin olur biter. Aranızda yaşanılan sıkıntılardan yola çıkarak bir üyeyi yönlendirme yapmak ne kadar doğru? Yeni aramıza katılan kişilere birlik beraberlik mesajı vermek yerine, gelinen noktaya hayretle bakıyorum.
                    Parça parça bizleri (admin,mod,üye) hedef alan açıklamalardan ben çok rahatsızlık duydum.
                    Unutmadan en bilgili dediğiniz kişi bile bilgisizdir cunku her gün yeni bir bilgi sahibi olur. Kişilere takılmadan kendinize yapılmasını istemediğiniz şeyi başkasına yapmayın.

Son olarak, bir kişiye özel mesaj göndermek isterseniz her forumda olduğu gibi bu forumda da Özel Mesajlaşma olduğunu unutmayın.

Yorum Yap

Dis kapinin dis mandali olarak sadece sunu soylemek istiyorum, forumda yeni olmama ragmen cok keyif aldigim ve kisitli bilgimle birseyler ogrendigim gusel bir platform burasi. Karakter olarak bircok forumda oldugu gibi apachi yok kisiler hata yapabilir, sonrasinda hatasini anlar ya da anlamaz, affedilir ya da affedilmez. Sizler istanbulda zaten uzun suredir bir dostluk kurmussunuz ne gusel, bence daha fazla uzatmayin bulusun bi haftasonu iki cay icin. Konusun halledin yaw bu kadar zor degil dostlar, degmez boyle seyler icin kalp kirmaya. Forum hep boyle dolu, keyifli ve bir o kadar da neseli kalsin.

Yorum Yap

Direk gostermeden genel olarak 'geyik yapiliyo' diyenin kafasina boynuz dussun. :-( Su 'geyik' olayinin bir tanimi da vardir umarim? Nedir 'geyik' benim isime gelmeyen konularda yazilan hersey 'geyik' mi olarak nitelendirilmelidir?

Artik su 'geyik' lafini duydukca tuylerim diken diken olmaya basladi. Durup durup da 'geyik' diyecegimize sununda bir tanimini yapalim artik, hadi bilenler sizde yardimci olun....

Ben kendimden ornek gostereyim, eger bir konu actiysam bunun bir sekilde 'mod'u ben olurum. Eger bu konu istemeyecegim gibi yonlenirse veya saptirilirsa buna da 'konu sahibi' oldugum icin mudehale edebilmeliyim diye dusunurum. Ha, ISTE, bu kisimda benim konumu gereksiz sekilde yonlendirenler 'geyik' degil 'OFFTOPIC' yapmis olur. Burada da offtopici yapan uyemizin konuyu eski yerine getirmesi gereklidir. Eger bu olay 'geyik' ise maalesef bircogumuz da buna dikkat etmiyor.

Ote yandan 'geyik' konusunda acilmis her konu dikkate alinmamalimidir ki bu kadar 'tu kaka' haline getiriyor bazilarimiz. Hic mi ihtiyaciniz yok sohbete-muhabbete? Nasil ki bir ortama kadin girdimi o ortamin kibarlik katsayisi biranda artarsa, sikistiginizda hemen pelesenk yaptiginiz o 'sohbet-muhabbet' olmassa bu kadar cok uyeyi bir arada tutmanizda zorlasir. Eger sohbet edilmesse birbirini tanimayan bircok insan ortamin guzelliginin farkina varamaz, belkide sormak istedigi varsa da sormaya cekinir. Sohbet-muhabbet yapilmassa maalesef birbirini taniyanlar bir sekilde yazdiklariyla birbirini tatmin etmeye devam eder, geri kalan gurupta 'Sevgili Izlekler' olarak okur ama paylasima girmez.

Lutfen artik su 'geyik' olayini bir sekilde bitirelim. Korkutmayin buradaki uyeleri gereksiz yere. Bundan sonra konu sahibide uyarabilir konusunu istenmeyen yerlere goturen kisileri. Ortaya konusmak guzel, ama ornek verinki anlayalim neymis su 'geyik' olayinin sinirlari? Ve azicikta once kendimize bakalim baskasini yermek kolay da bu laflari isitmek istermisiniz diyerekten!

Hadi bakalim artik once ilk tasi gunahsiz olan atsin yapalim.

Ben bile korkmaya basladim bazi 'bilirkisilerden' damga yiyecegim diye. Ki kimsenin konusunu olmadik yerlere goturmemeye calistigim halde, GUNCEL diyerekten toparlamaya calisarak.

Hadi bakalim azicik silkelenme zamani, kural koyucular da fazla olmasin. Ben askerde timime derdim ki 'hepimiz esitiz ama hepimiz biranda konusamayiz o yuzden maalesef ben varim beni dinlemek zorundasiniz'. Eger esitlik, rahatlik, kolaylik saglayamassak maalesef yolumuz 'ben yazdim ben oynadim'dan ileri gitmez buda olsa olsa kendimizi tatminden baska birseye yaramaz.

Bu gece yaraticilik sinirim buraya kadar, affola...

Wishman
                        En son düzenleyen WISHMAN; 26-02-13, 00:50.

Yorum Yap

Sonuc olarak Tarik kardesimizle gorusulmus ve ortada problem kalmamistir Ndg ozrunu dilemis ve erdemli bir davranis gostererek hatasini anlamistir konunun uzamasina gerej olmadigindan huzurlu forum hayatimiza geri donebiliriz konu kilitlenmistir.

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                          X