Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Ozur mesajidir!

Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Ozur mesajidir!

Merhaba Arkadaslar,

Dun Ankara eventi sonrasi yapilmis organizasyonlarda acilan konuda, gereksiz sacma sapan bi uslupla JCW nickli Tarik arkadasimizi kirdigim icin gercekten cok uzgunum.Inanin istemeden oldu. Boyle bi konusma bicimini elbette bende tasvip etmiyorum. Ancak biraz zitlasmalar sonucu boyle oldu. Ve ben sacmaladim.Gercekten cok ama cok uzgunum..

Ben kendisinden binlerce defa ozur diliyorum..
    sigpic

IT'S TIME

Özür dilemen güzel fakat fevri hareketlerin sana ve dolaylı olarak siteye zarar veriyor NDG kimse ile kişisel bir sorunum yoktur herkese eşit mesafede davranıyorum fakat forumda herşeyi ince eleyip sık dokuyoruz yeri geliyo kendimiz ve en yakın arkadaşlarımız bile katı kurallardan nasipleniyoruz bence ceza almalısın Özrünü umarım Tarık kabul eder bilgine teşekkürler

Yorum Yap

Zamanı geri alamazdık ama zaman geçmeden de özür dilemen yerinde olmuş, Tarık abinin bu davranışın sonrası hoşgörü ile sana yaklaşacağını düşünüyorum.
      Moda girip kopmamak lazım NDG reyiz.

Bu kadar zaman sonra Ankarayı hakeretlendirip kaybetmeyi göze alamam hele ki MINI konusunda bu kadar özenli kişileri bulduktan sonra, herkes arabasını ayrı ayrı çok seviyor, ama bizde seni çok seviyoruz

Yorum Yap

Aslı orcun tarafından gönderilmiş Mesajı göster
        Zamanı geri alamazdık ama zaman geçmeden de özür dilemen yerinde olmuş, Tarık abinin bu davranışın sonrası hoşgörü ile sana yaklaşacağını düşünüyorum.
        Moda girip kopmamak lazım NDG reyiz.

Bu kadar zaman sonra Ankarayı hakeretlendirip kaybetmeyi göze alamam hele ki MINI konusunda bu kadar özenli kişileri bulduktan sonra, herkes arabasını ayrı ayrı çok seviyor, ama bizde seni çok seviyoruz
        Orcun Gercekten Ankarada büyük özveriyle calısıyorsun ve seni ayrıca bu konuda tebrik etmek istiyoruz.
        LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Belki sacma olacak benim buraya yazmam ama birkac sey yazmak istedim. Yazdiklarim kimseye gonderme niteliginde degildir. Kimse lutfen yanlis anlamasin. Alen Abinin Ankara bulusmasi kismina yazdigina kesinlikle katiliyorum. Bulusma amacinin gezmek ve sohbet muhabbet amacli oldugunu her firsatta adminler ve modlar tekrarliyorlar zaten. En son yaptigimiz Izmir Bulusmasinda kendi acimdan rahatsiz oldugum birkac olay vardi ve Haktan Adminle telefonda konustuk. Bulusma esnasinda kurallar bencede cok onemli cunku forum icindeki bu tarz yanlis anlasilmalarin ve forum disi insanlarin negatif dusuncelerinin onune geciyor. Forum disindan bulusmaya katilan kisiler ile uyeler arasinda bazen ufak problemler cikabiliyor. (Tarik Bey sakin ustunuze alinmayin genel olarak yaziyorum.) Ama bununda onune gecmek bizlere dusuyor. Yasanan olaylarda biraz daha sagduyulu olmaliyiz ki forumun ve bulusmalardaki guzel atmosferin devamliligini saglamak icin. Ankara bulusmasi gercekten cok guzel olmus. Emegi gecen herkese tekrar tekrar tesekkur ederim. Nazli'yla Cuma gunu konustuk ve eger isim olmasaydi bende bir surpriz yapip katilacaktim. Fakat kismet degilmis. Bu tarz aktivitelerin sadece Istanbul ve Izmir ile sinirli kalmayip diger illerde de yapilmasi beni mutlu ettigi kadar eminim tum forum sakinlerinide mutlu ediyordur. Kendi acimdan bugune kadar icinde bulundugum ve hicbir guven kaygisi yasamadigim tek ortam MINIClubTR. Zaman zaman sknti yasamiyormuyuz tabiki oluyor ve gerekli kisilerle gorusup cozum bulmaya calisiyorum. Bu tarz ufak bir konuyu bence daha fazla uzatmaya gerek yok diye dusunuyorum. Hem bir R53 hemde Classic MINI sahibi olarak Tarik Beyinde bu durumu anlayisli olarak karsilamasini umuyorum. Bi problem yasandi belki telafisibolur belki olmaz ama Nazli'da ozurunu dilemis. Hem bizi hemde kendisini forumdan mahrum birakmasin bence. Insallah konu daha fazla uzamadan tatliya baglanir. Insallah yanlis veya kimseyi kiracak birsey soylememisimdir. Eger hatamiz olduysa lutfen affedin. Herkese iyi gunler dilerim.

IZM-5655-TCHB

Yorum Yap

Yasanan yasanmis insallah tatliya baglanir...biraz nefes alsak bazen hemen kizip yazmasak yada ozelden derdimizi anlatsak inanin burda hersey daha kolay olucak...

Bulusmalara disardan gelme konusu ise evet biz yasadik bazi skintilar amabnce bu forumda bi kural olmalimi yoksa bulusmayi duzenleyen ekibin insiyatifindemi olmali... Mesela ankara buyuyo suanda ve misafirlere kapi acik olabilir...neyse sakin olalim ltf diyorum
            Mini cooper s cabrio r57 pepper white 09

Yorum Yap

Kurallara bagli bir forum burasi ama bu bit klup kalp kiricak bir konunun olmasi icin birilerinin birilerini somurme kandirma vs gibi olaykar olmasi lazim gerisi icin tatli tartismalar olmasi gerekir.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yorum Yap

Tarik bey, NDG'yi gecen seneden beri sahsen (az/cok) tanirim. Kendisi samimiyeyi seven birisidir. Iyi veya kotu, boyle birisidir. Ben kurdugu ilk cumlede art niyet oldugunu, kizdirmak icin soyledigini sanmiyorum. Niyeti her ne ise, sizin tarafinizdan degil, NDG'nin cevap vermis olmasi isin uzucu kismi olmus. Biraz fevridir kendisi Aren'in dedigi gibi. Ani tepkiler verip kendince bir tavir takinir. (Kendince haklidir degildir)

Tarik bey bizi az cok tanimissinizdir. Alen'in dedigi gibi biz "gecti/yaristi/rolling/drag" kafasinda olmayan bir kulubuz ve bu konuda bircok arkadasimizla da ters düşüyoruz.. Uyarimizi yaptigimizda da kirginliklar ve gerginlikler yasiyoruz. Ne yazikki durum boyle.

Sizin de bildiginiz gibi forumda sevilen ve saygi duyulan birisiniz. Kimseyle de polemige girdiginizi gormedim (Bunun icin ayrica tesekkur ederim, tam istedigimiz gibi bir uyesiniz )

Forumdan bu tip bir olay yuzunden kopmanizi istemem. NDG'nin attigi bu adim da benim gördüğüm yakin tarihte bir ilk! Sizi pek seviyor olmali.

Sent from Beko Su Sebili..
                www.haktankeskin.com

Yorum Yap

Tarik Bey'e Ozel mesajdir...Lutfen baskasi bu mesajima cevap vermesin gercekten bende polimige girmek istemiyorum..

Tarik Bey Mini united ekibi olarak 1 hafta yol yaptik 5300 km NDG nin bizle gelmesi icin en cok mucadele veren kisiydim ve bunun sonucunda sahsim olarak NDG nin tavrindan ve benden yasca kucuk olmasina ve bendende deneyimsiz olmasina rahmen bana karsi tutumundan dolayi alakami kestim (epey uzun zaman once) size tavsiyem forumda kalmaya devam edip gercek MINI bilgisi olan kisilerle deneyimlerinizi paylasmaniz .Ve geyik muhabeetlerinden (ki eski yazdiklarima bakarsaniz geyiklerden uzak durdugumu ) kacmaniz.

Ayrica Sevgili adminlerim biraz yurtdisi forumlari gibi olmamiz lazim biraz daha paylasim ama bu paylasim geyik muhabbetleri kiminki kac bg kiminki kac hiz yapiyor degil . Hatta bulusma da degil.AYN de her cumartesi toplanmasna sonuna kadar destekteyim. Ama tekrardan soyluyorum LUtfen guzel bir forumumuz var geyikleri birakip MINI ile ilgili paylasimlar yapalim

Yorum Yap

Aslı mizme tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                    Tarik Bey'e Ozel mesajdir...Lutfen baskasi bu mesajima cevap vermesin gercekten bende polimige girmek istemiyorum..

Tarik Bey Mini united ekibi olarak 1 hafta yol yaptik 5300 km NDG nin bizle gelmesi icin en cok mucadele veren kisiydim ve bunun sonucunda sahsim olarak NDG nin tavrindan ve benden yasca kucuk olmasina ve bendende deneyimsiz olmasina rahmen bana karsi tutumundan dolayi alakami kestim (epey uzun zaman once) size tavsiyem forumda kalmaya devam edip gercek MINI bilgisi olan kisilerle deneyimlerinizi paylasmaniz .Ve geyik muhabeetlerinden (ki eski yazdiklarima bakarsaniz geyiklerden uzak durdugumu ) kacmaniz.

Ayrica Sevgili adminlerim biraz yurtdisi forumlari gibi olmamiz lazim biraz daha paylasim ama bu paylasim geyik muhabbetleri kiminki kac bg kiminki kac hiz yapiyor degil . Hatta bulusma da degil.AYN de her cumartesi toplanmasna sonuna kadar destekteyim. Ama tekrardan soyluyorum LUtfen guzel bir forumumuz var geyikleri birakip MINI ile ilgili paylasimlar yapalim
                    Metincim sadece forumdaki geyik kısmı ile ilgili yazına cevap verecegim lakin ben MINI United a kendi istegimle katılmadım bilemiyorum neler yasandıgını , sanırım bizim proje konularımızı ve tartısmalarımızı fazla takip etmiyorsun, su anda bir klasik iki adet r53 ve 2 adet r56 proje yapıldı bunlar bütün detayları ile paylasıldı ve hali hazırda Haluk arkadasımızın r53 projesi basladı ve paylasımlarımız devam ediyor, diger yandan ben R60 yaptım Kekuti ile hemen hemen aynı speclerde ve paylastım, burada MINI teknik ve guncel hersey konusuluyor ama nerede geyik goruyorsun ya da algıda secicilik midir bilemiyorum, ayrıca proje grubumuz kulüp kuruldugundan beri her hafta ctesi toplanıyor AYN autoda ve tek olayımız da MINI. Senin şikayet ettigin geyik ise buyur sen de proje konusu aç veya bilmedigimiz yararlı bilgileri bizimle paylas cok seviniriz ama lütfen bu forumda geyik cogunluktadır diyerek forumu karalama lakin kesinlikle kabul etmem böyle bir suclamayı altında da niyet ararım!!! Sende bu yazıma cevap vermek zorunda değilsin.

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                      Metincim sadece forumdaki geyik kısmı ile ilgili yazına cevap verecegim lakin ben MINI United a kendi istegimle katılmadım bilemiyorum neler yasandıgını , sanırım bizim proje konularımızı ve tartısmalarımızı fazla takip etmiyorsun, su anda bir klasik iki adet r53 ve 2 adet r56 proje yapıldı bunlar bütün detayları ile paylasıldı ve hali hazırda Haluk arkadasımızın r53 projesi basladı ve paylasımlarımız devam ediyor, diger yandan ben R60 yaptım Kekuti ile hemen hemen aynı speclerde ve paylastım, burada MINI teknik ve guncel hersey konusuluyor ama nerede geyik goruyorsun ya da algıda secicilik midir bilemiyorum, ayrıca proje grubumuz kulüp kuruldugundan beri her hafta ctesi toplanıyor AYN autoda ve tek olayımız da MINI. Senin şikayet ettigin geyik ise buyur sen de proje konusu aç veya bilmedigimiz yararlı bilgileri bizimle paylas cok seviniriz ama lütfen bu forumda geyik cogunluktadır diyerek forumu karalama lakin kesinlikle kabul etmem böyle bir suclamayı altında da niyet ararım!!! Sende bu yazıma cevap vermek zorunda değilsin.
                      Malesef sen cevap verdigin icin banada cevap vermek zorunda biraktin...

senin yazdigin butun projeleri dikkatlice okuyorum sen merak etme ...

ayrica AYN otodaki bulusmalarin yararli oldugunu ustteki yazimdan paylastim...

Benim geyik dige bahsettigim... Geyik basligi disinda bazi arkadaslarimizin yaptigi geyikler ...
                      Ayrica malesef eskiden Mini r56 ma yaptigim projeleri arac bende olmadigi icin dogru bulmuyorum...
                      Diger projelerimde Burada mini disindakileri paylasmayida dogru bulmuyorum
                      Ayricada bukadar uzun zamandir yazmama uzak durmamin sebebide malesef bazi kisilerin yaptikleri tavirdan rahatsiz olmam ...
                      Bu sitede herkezin mini si var herkez her konuda bilgili herkez paylasimi seviyor...Ama ahkam kesmek ve bilgisiz sekilde sadece miniyi seviyor diye hayatinda uzun sure mini si olmamis kisilerinde yazmasi ve yorum yapmasi bana cok tutarli ve dogru gelmiyor .
                      Kisaca Mini mi seviyorum yeni alacagim arabada mini olacak ..Mini United a tekrarda gidecem inaniyorum busefer sende geleceksin ama inan sorun forum..sorun geyik degil ..malesef uslup bilgisizlik cok bilmislik ve yas ....

Yorum Yap

Bu forumda cogu kisiden fazla aktivitelerde bulunan, hatta organize eden birini ezdiremem kusura bakmayin. Hatasi varsa biz arkadaslari abisi olarak uyayiriz Metin abi burada yargisiz infaz yapmana izin veremem kusuruma bakma sende benim.
                        Bir hata yapmissa ozurunu dilemis, Tarik bey affeder yada affetmez onun bilecegi istir, hatta bende hatali buluyorum ama sosyal mesaj vermicemi herkes bildigi icin buraya yazmadim

Ama seninde eski mevzulari burada paylasman dogru deil. Bu onlarin arasindaki mevzunun tatliya baglanmasi icindir, yeni aciklamalar vs icin gerek yok Bazi noktalarinda haklisin ama hepimiz yapiyoruz. Bu yuzden eski konulari bos yere gok yuzune cikartma lutfen..

Optum seni, gel bi ara icinden geceyim Gergin Miniyle
                        1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
                        2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
                        4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
                        5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

Miniclubtr üyeleri;
                          Aşağı yukarı 7 aydır bir bayan olarak bu forumun üyesiyim,bayan yazmamın nedeni de muhtemelen yazacaklarım bir başlık buldum arada da kendi kinimi iteleyeyimden ziyade tamamen duygularımla olacak.Foruma üye olduğumdan bu yana çok güzel vakit geçirip çok güzel dostluklar edindim,araba motor vs bilgim çok kısıtlı olsa da muhtemelen forumdan en çok keyif alan üyelerdenimdir.Forum (bir kısmınızın bildiği) zor hayatıma çok büyük renk kattı ve keyif aldığım nadir ortamlardan birine sahip olmama neden oldu ve kolay kolay da bu ortamın bozulmasına müsaade etmeyi düşünmüyorum.Hayat 4 tekerden ibaret değil bunu herkesin anladığı zihniyete sahip olan bir topluluk olduğumuza inanıyorum.NDG özrünü dilemiş muhtemelen de bundan sonra hal ve tavırlarına daha dikkat eder,insanların onu tanımasına fırsat verdikten sonra samimi olur,Tarık bey özrünü kabul eder etmez,foruma girmeyi tercih eder etmez tamamen kendine kalmıştır ve saygı duyarım ama daha önce de dediğim gibi bazen huzurlu olmak için yapıcı da olmak lazım,kendisi çok değerli bir üyedir umarım aynı değeri kendisi de bize gösterir ve varlığıyla bu güzel foruma keyif katar.Bundan sonrası şahısların kendi kararlarına kalmış daha da bu başlığın altına (adminleri tenzi ederek söylüyorum) olayı dallandırıp budaklandıracak şekilde yazılar yazıp keyfimizi kaçırmayalım.Umarım hayat hepinize ''ailem bana çok karışıyor''-''sevgilim bana trip atıyor'' dan daha büyük sıkıntılar vermesin...Eğer gerçekten böyle sıkıntılarınız varsa hayatı gerçek zorluklarını yaşayanların keyiflerini baltalamayın.Hepinizi çok seviyorum

Yorum Yap

Aslı mizme tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                            Malesef sen cevap verdigin icin banada cevap vermek zorunda biraktin...

senin yazdigin butun projeleri dikkatlice okuyorum sen merak etme ...

ayrica AYN otodaki bulusmalarin yararli oldugunu ustteki yazimdan paylastim...

Benim geyik dige bahsettigim... Geyik basligi disinda bazi arkadaslarimizin yaptigi geyikler ...
                            Ayrica malesef eskiden Mini r56 ma yaptigim projeleri arac bende olmadigi icin dogru bulmuyorum...
                            Diger projelerimde Burada mini disindakileri paylasmayida dogru bulmuyorum
                            Ayricada bukadar uzun zamandir yazmama uzak durmamin sebebide malesef bazi kisilerin yaptikleri tavirdan rahatsiz olmam ...
                            Bu sitede herkezin mini si var herkez her konuda bilgili herkez paylasimi seviyor...Ama ahkam kesmek ve bilgisiz sekilde sadece miniyi seviyor diye hayatinda uzun sure mini si olmamis kisilerinde yazmasi ve yorum yapmasi bana cok tutarli ve dogru gelmiyor .
                            Kisaca Mini mi seviyorum yeni alacagim arabada mini olacak ..Mini United a tekrarda gidecem inaniyorum busefer sende geleceksin ama inan sorun forum..sorun geyik degil ..malesef uslup bilgisizlik cok bilmislik ve yas ....
                            Metincim muhim olan bu işe gönül vermek bugun teknik moderator olarak atanan adamların hepsinde MINI var ve hepsi defalarca degisik setuplar yapmıs adamlar Yekta ARen Gorkem Kerem, bunlar haricinde hepimiz kendi tecrubelerimiz ve arastırdıklarımızla sınırlıyız burada ahkam kesmek bilgisizce yazmak dedigin seyleri yapanlar olabilir ama burası bir kulüp ve herkese iyisiyle kötüsüyle bir karakterdir ve üyedir aynı senin gibi, herkes fikrini soyler ama bilgi sahini kişiler bunu düzeltirler, biz haftasonu 15 20 kişi oluyoruz neredeyse yaptıgımız herseyi kulüp daha iyi olsun diye yapıyoruz ama paylaşımın bu kadar azken de bu şekilde yazman hoş olmuyor açıkcası senden daha dolu bir yazı beklerdim. Fikirlerimi admin olarak degil Alen olarak yazıyorum benim fikirlerim kulübü ve yönetimi baglamaz. Tek bir kişi üye değil bu kulube birsey yazarken 348 üyeye de sen geyik yapıyorsunuz ahkam kesiyorsunuz diyemezsin..

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Malesef

Alen Sen anladin ama anlamak istemiyorsun...

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                              X