merhabalar herkese selam bende yeni üye oldum yaklaşık bi hafta oldu üye olalı ama daha kendimi tanıtamamıştım kısmetse r53 cooper s sahibi olucaz =)
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
herkese selam
Çöküş
X
-
eci1984 -
Hos geldiniz .uyeliginiz arac sahibi oluncaya kadar muhtemelen donduralacktir..adminler bilgilendirir sizi .Aslı batubility tarafından gönderilmiş Mesajı göstermerhabalar herkese selam bende yeni üye oldum yaklaşık bi hafta oldu üye olalı ama daha kendimi tanıtamamıştım kısmetse r53 cooper s sahibi olucaz =)sigpic
Yorum Yap
-
Batu hosgeldin tekrar.. Hayırlısıyla aracını alırsın umarım. Yüksek ihtimal Ayhan'ın belirttiği gibi aracı alana kadar uzak kalacağızAslı AYHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHos geldiniz .uyeliginiz arac sahibi oluncaya kadar muhtemelen donduralacktir..adminler bilgilendirir sizi .
Şimdilik hayırlı olsun.. Keyifli forumlar1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT]
SOLD

Yorum Yap
-
aren valla benide bilgilendirirsen sevinirim temiz olsun yeterki araç =)Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBatu hoş geldin yakin zamand sana artik araba bakmaya gidiyoruz aklimda 2 arac var haberlesiriz
keyifli forumlar
Yorum Yap
-
Tamam o zaman hosgeldin BatuAslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBatu da <gurkan gibi bu hafta hayırlısıyla aracı alacagından 1 hafta kadar üyeliği dondurulmayacaktır.
keyifli forumlar simdideen hayirli olsun
sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap

Yorum Yap