merhabalar herkese selam bende yeni üye oldum yaklaşık bi hafta oldu üye olalı ama daha kendimi tanıtamamıştım kısmetse r53 cooper s sahibi olucaz =)
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
herkese selam
Çöküş
X
-
eci1984
-
Aslı batubility tarafından gönderilmiş Mesajı göstermerhabalar herkese selam bende yeni üye oldum yaklaşık bi hafta oldu üye olalı ama daha kendimi tanıtamamıştım kısmetse r53 cooper s sahibi olucaz =)sigpic
Yorum Yap
-
Aslı AYHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHos geldiniz .uyeliginiz arac sahibi oluncaya kadar muhtemelen donduralacktir..adminler bilgilendirir sizi .
Şimdilik hayırlı olsun.. Keyifli forumlar1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
aren valla benide bilgilendirirsen sevinirim temiz olsun yeterki araç =)Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBatu hoş geldin yakin zamand sana artik araba bakmaya gidiyoruz aklimda 2 arac var haberlesiriz keyifli forumlar
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBatu da <gurkan gibi bu hafta hayırlısıyla aracı alacagından 1 hafta kadar üyeliği dondurulmayacaktır.
keyifli forumlar simdideen hayirli olsunsigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
Yorum Yap