Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

ben geldim!

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

NDG works ama su kekotiye soyleyin birazda bayan kankilerine MINI aldirsin bune canim boyle erkeek yurdu oldu burasi hepten bi de derler MINI bayan arabasi diye halt etmis o diyenler..

Sent from my MIELE davlumbaz using Tapatlk yagkokusunuiyiceker v2
    sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

hoşgeldiniz keyifli forumlar
      sigpic
      2011 r56 lci Cooper s , jcw v2 body kit , forge dump valve , jcw spark plugs , K&N Air Filter ,m7 Heatshield, Milltek dp+custom ara borular+son susturucu, Eibach pro kit, Alutec Strut Bar, Alta hot side boost tube, Mapped by EcuFast.

Yorum Yap

Benim bayaanlar cacik NDG, kiz arkadasim bile arabayi saticaksin diyor ya Mini'yi birakicam ya kizi
        1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
        2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
        4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
        5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
          Benim bayaanlar cacik NDG, kiz arkadasim bile arabayi saticaksin diyor ya Mini'yi birakicam ya kizi
          Kekuti galiba bir çoğumuzda olan ama kimsenin söyleyemdiği soruna parmak bastı helal olsun ...
          Soru şu
          Kız arkadaşlarımız neden arabalarımızı satmamızı istiyor? ( ya da binmememizi?)
          Wishman bu soruyu anca sen cevaplarsın.
          Bu arada hoşgeldiniz.
          Love all, trust a few, do wrong to none!!!

Yorum Yap

Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
            tabi devamli sanayi bebesi olunca kizlarda miniyi kiskaniyor ahahajahah

Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2
            sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Aslı Swiss Hotelier tarafından gönderilmiş Mesajı göster
              Kekuti galiba bir çoğumuzda olan ama kimsenin söyleyemdiği soruna parmak bastı helal olsun ...
              Soru şu
              Kız arkadaşlarımız neden arabalarımızı satmamızı istiyor? ( ya da binmememizi?)
              Wishman bu soruyu anca sen cevaplarsın.
              Bu arada hoşgeldiniz.
              Hangi kiz satmamizi istemis? Direkt kizi degistireverile!!! (bekara kari bosamak kolay baabinda...)
              Walla benimkisi degil satmak ustune ikinciyi istiyo....

Wishparmakbasilanyerebastiman

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
              X