Hello Ben Aslıgül. 2000 yılında ehliyetimi aldığımda okulun otoparkındaki minilere bakar bakar tarzına hayran olurdum. o zaman ankaradaydım (o zamanlar vw golf um vardı ilk arabam ilk aşkımdı hala trafikte görsem yol veririm:) İstanbul trafiğinde bir süre arabasız yaşadıktan sonra 2008 de inci beyazı mini Cooper ım oldu. o günden beri bir sloganın bu kadar uyduğu bir araba görmedim. Is it love? İsmi minobil (isim babası kardeşimdir telifi bende saklı ona göre ) minnoşumla her gün bostancı levent arası kıtalar aşıyoruz. Gün içinde en çok vakit geçirdiğim arkadaşım. Ah bir slogan daha… best place to be when stuck in traffic! Direksiyon başında kendi tarzımda instagrama (@roseberryoninstagram) yüklediğim fotoğraflarda ki #mini #minimonday tagi sayesinde ndg ile tanıştım. Zavallım o kadar oyalanmama rağmen ısrar kıyamet cağırdı beni. Çok yoğun çalıştığım ve biraz fazla sosyal böcek olduğum için yoğun sürmenaj yaşıyorum zaman zaman. Umarım sizin hızınıza yetişirim. Ama biraz keep it mini! takılabilirim. Başından söylemedi demeyin
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
ben geldim!
Çöküş
X
-
Aslı roseberry tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHoş bulduum ! minobilimle fotoğrafım her sabah ig da var ama bir de boydan gösteririm tabikide
Sent from my MIELE davlumbaz using Tapatlk yagkokusunuiyiceker v2sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı YAGCI tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHosgeldin aslıgül nazlıya teşekkür etmemiz gerek foruma mini sever bir arkadaş kazandırdığı için
biz bir aileyiz aileye yeni ferdler katmak benim gorevim Roseberrycimde cok cilgin MINIcidir aramizda olmasindan dolayi cok mutluyum!
Sent from my MIELE davlumbaz using Tapatlk yagkokusunuiyiceker v2sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Faruk'S
Yorum Yap
-
Hosgeldin, keyifli forumlar..
P.s: NDG'ye dikkat cok tehlikeli1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
Yorum Yap