Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Merhaba Arkadaşlar Ankara'dan TARIK

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Ankara icin deri koltuklarda isitma secenegi secmeniz yerinde bir karar. On takimda cok basarili bir calisma yapilmis. (Mesleki konusuyorum) Tahminen sparko ya da recaro ne ise tamamiyle direkt o firmadan cikmis gorunumunde. Arka koltuklar ise OEM Mini uzerine giydirme yapilmis ki on ile uyum saglasin bunu da potluklardan anlayabilirsiniz. Deri kalitesi resimlerden de anlasildigi gibi surucu koltugunda bile 50.000 km izi yok. Yani kaliteli.
    Degil 50.000 KM de 2005 JCW, bu ozellikler bile Mini'ne cok ama cok deger katiyor. Benim dusuncem....
    On gogusluk icin, nubuk cok guzel gorunuyor. Ama ben ne alkantra ne nubuk, yillara meydan okuyacak deri tercih ederdim. Ama o zaman da Mini'lerimiz Maybach kiymetine binerdi. :-)
    Neyse 'unic' diyebilecegimiz bir 2005'e ve yoruma gerek kalmayan Klasik bir MINI'ye (hatta 2) sahipsiniz. Ne mutlu size..
    Gun be gun forumumuz ile neler ortaya cikiyor bilmedigimiz.

P.S: Ben klasik Mini'nizi cok kiskandim.

Wishman

Yorum Yap

Araclarinizi hayranlikla seyrettim ozellikle 2001 sportspack gorunumlu olan mukemmel, Boluda Omer ustaya mi toplatiyorsunuz?
      LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Muthis araclar, hosgeldiniz tekrardan
        1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
        2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
        4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
        5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

Tarık hosgeldin aramıza... Allah kaza bela vermesin araçlara çok güzeller..
          sigpic[FONT=Arial Black][/FONT]

Yorum Yap

Hosgeldin foruma araclar muhtesem duruyor, kazasiz belasiz binmen, bakman ve koleksiyonlaman dilegiyle

Yorum Yap

Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
              Araclarinizi hayranlikla seyrettim ozellikle 2001 sportspack gorunumlu olan mukemmel, Boluda Omer ustaya mi toplatiyorsunuz?
              Evet Bolu'da Ömer ustanın yardımı ve emekleriyle toplandı bu araç

Yorum Yap

Hepsi birbirinden güzel maşallah... Ayrıca hoş geldiniz

HTC One X cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yorum Yap

hosgeldınız ...

Yorum Yap

JCWde cok iyi ama o classic ne kadar guzel oyle aman nazar degmesin!!!!!

Sent from my GT-N7100 using TapaTalk II
                    sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                      JCWde cok iyi ama o classic ne kadar guzel oyle aman nazar degmesin!!!!!

Sent from my GT-N7100 using TapaTalk II
                      r53 ü miniciler anlıyor ama diğerini trafikde bilen bilmeyen herkes ilgi gösteriyor, nazar'a gelmesini bende istemiyorum haliyle

Herkese iyi temennileri içi ayrı ayrı teşekkür ediyorum, benim dileğimde daha iyileri, daha güzelleri sizlere kısmet olmasıdır

Yorum Yap

Nazar değmesin yeni gördüm konuyu özellikle klasik gerçekten cok cok güzel, Ankara'da bulunan biri olarak hemen özel mesaj atıyorum size.

Yorum Yap

Aslı jcw tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                          Evet Bolu'da Ömer ustanın yardımı ve emekleriyle toplandı bu araç
                          Gercekten Omer usta bu konuda neredeyse tek kişi ama Bolu bize biraz uzak, bu arada eger toplanmaya deger bir araba olursa almak istiyorum ben de İstanbulda yavas yavas toplarız.
                          LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Ozellikle R53 u hayranlikla izledim R53 work istinye borusanda gormustum koltuklar tekrenk siyahti ondan sinra gordugum ilk orjinal sonradan cevirme olmayan bir works kazasiz belasiz

Yorum Yap

Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                              Gercekten Omer usta bu konuda neredeyse tek kişi ama Bolu bize biraz uzak, bu arada eger toplanmaya deger bir araba olursa almak istiyorum ben de İstanbulda yavas yavas toplarız.
                              Yeter Tarik, bir tanede bize birak. :-)

Wishman

Yorum Yap

Hoşgeldiniz...
                                [FONT=Comic Sans MS]All that you have is your Soul...[/FONT]

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X