Ankara icin deri koltuklarda isitma secenegi secmeniz yerinde bir karar. On takimda cok basarili bir calisma yapilmis. (Mesleki konusuyorum) Tahminen sparko ya da recaro ne ise tamamiyle direkt o firmadan cikmis gorunumunde. Arka koltuklar ise OEM Mini uzerine giydirme yapilmis ki on ile uyum saglasin bunu da potluklardan anlayabilirsiniz. Deri kalitesi resimlerden de anlasildigi gibi surucu koltugunda bile 50.000 km izi yok. Yani kaliteli.
Degil 50.000 KM de 2005 JCW, bu ozellikler bile Mini'ne cok ama cok deger katiyor. Benim dusuncem....
On gogusluk icin, nubuk cok guzel gorunuyor. Ama ben ne alkantra ne nubuk, yillara meydan okuyacak deri tercih ederdim. Ama o zaman da Mini'lerimiz Maybach kiymetine binerdi. :-)
Neyse 'unic' diyebilecegimiz bir 2005'e ve yoruma gerek kalmayan Klasik bir MINI'ye (hatta 2) sahipsiniz. Ne mutlu size..
Gun be gun forumumuz ile neler ortaya cikiyor bilmedigimiz.
P.S: Ben klasik Mini'nizi cok kiskandim.
Wishman
Degil 50.000 KM de 2005 JCW, bu ozellikler bile Mini'ne cok ama cok deger katiyor. Benim dusuncem....
On gogusluk icin, nubuk cok guzel gorunuyor. Ama ben ne alkantra ne nubuk, yillara meydan okuyacak deri tercih ederdim. Ama o zaman da Mini'lerimiz Maybach kiymetine binerdi. :-)
Neyse 'unic' diyebilecegimiz bir 2005'e ve yoruma gerek kalmayan Klasik bir MINI'ye (hatta 2) sahipsiniz. Ne mutlu size..
Gun be gun forumumuz ile neler ortaya cikiyor bilmedigimiz.
P.S: Ben klasik Mini'nizi cok kiskandim.
Wishman
Yorum Yap