Aslı uzman tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Merhaba Arkadaşlar Ankara'dan TARIK
Çöküş
X
-
Aslı jcw tarafından gönderilmiş Mesajı göster49-50 bin civarında
Yorum Yap
-
Aslı uzman tarafından gönderilmiş Mesajı göstermaşallah tekrardan allah kaza bela vermesin satmayın saklayın koleksiyonluk bunlar,bendede 2005 model var 38 binde gözüm gibi bakmaya çalışıyorum
Yorum Yap
-
Aslı uzman tarafından gönderilmiş Mesajı gösterkaza boya olmaması önemli bendede aynı şekilde,birşeyi merak ettim torpido deri kaplamasını kendinizmi yaptırdınız hazırmı aldınız,torpidonu üstü alcantra galiba onu görünce diğerinnide belki kendiniz yaptırmışsınızdır belki die düşündüm
Yorum Yap
-
Aslı jcw tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGöğüsün üst kısmı Nubuk olan kısım ingilterede bir firma tarafından özel yapılıyor. Dashboard kaplamaları ve radyo playerın yanındaki direkler orjinal John Cooper Works Siyah deri- siyah iplik dikişli Aksesuardır.(İplik rengine sipariş verirken siz karar veriyorsunuz) Aynı şekilde vites surround ve önündeki 2li bardaklığın surroound kısmıda JCW deri kaplama. Bunlara ilaveten genelde bilinen vites körüğü ve elfreni körüğü JCW siyah nubuk vites topuzu ve elfreni tutmacı JCW karbon dur. Göğüsün üst kısmı hariç diğer tüm aksamlar orjinal works aksesuarıdır sonradan siparişle alınıp takılabilir.
Yorum Yap
-
Aslı uzman tarafından gönderilmiş Mesajı gösteryok anladım karbonlar bendede vardı vites topuzunu sevmediğimden dolayı (kullanımı zevk vermiyor tutuş şekli) onları söktüm,o deri göğüs üretilmilyorda artık hani aldığınızda yoksa belki kendiniz yaptırmışsınızdır diye düşündüm yoksa ben istiyorumda üretilmiyor ama karbon olanda çok boğuyor o yüzden orj olarak bıraktım
Yorum Yap
-
Aslı jcw tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAraç modeli 2005-2006 facelift olan ise, interior kaplamalar 3 parca olarak guncenlendı, 2002-2004 lerde 5 parca idi, bendeki set 3 parca olanlarda çıkıyor. parca kodları bende biryerlerde yazıyordur ama cok yıllar gectı bulmam cok zor ama bmw etk programından r53 face lıft 2006 olarak girip bulabılırısınız ve parca sıparışe acık olması gerekır dıye dusunuyorum, cunku benım aracımda bir hasar olsa ben bu parcayı temın etmek durumundayım fabrıkada bunu uretmek durumunda dıye dusunuyorum.
Yorum Yap
-
Aslı uzman tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbelki sizin ruhsattan girilse olabilir en kötü üretmek zorunda kalabiliir ama x bir şase ile alınamıyor artık seçenek dahilinde değil
Yorum Yap
-
Resimler ve tabiiki Mini'lerin cok guzel Tarik...
Ozellikle klasik Mini'ye bayildim. MCS ye de cok guzel bakmissin. Ben yilda en az 3000 Km oneriyorum kolleksiyonluk olarak saklasan da :-)
Ilk defa arka koltuklarda Recaro gormus oldum.
On Recarolar street ile race arasinda bir hibrit gibi, ama sanirim yan airbagler yok?
Kardesine kizma, zaten 2005 MCS icin 20.000 km desen buyuk cogunluk inanmakta gucluk cekecekti. 50.000 Km bile cok guzel bir rakam. Unutmayalim isleyen demir pas tutmaz.
Uzman da (adi ustunde) senin gibi ufak tefek ayrintilara duskun.
Her daim nese ile Mini'lerini kullanman dileklerimle...
Wishman
Yorum Yap
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterResimler ve tabiiki Mini'lerin cok guzel Tarik...
Ozellikle klasik Mini'ye bayildim. MCS ye de cok guzel bakmissin. Ben yilda en az 3000 Km oneriyorum kolleksiyonluk olarak saklasan da :-)
On Recarolar street ile race arasinda bir hibrit gibi, ama sanirim yan airbagler yok?
Kardesine kizma, zaten 2005 MCS icin 20.000 km desen buyuk cogunluk inanmakta gucluk cekecekti. 50.000 Km bile cok guzel bir rakam. Unutmayalim isleyen demir pas tutmaz.
Wishman
Yorum Yap
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterResimler ve tabiiki Mini'lerin cok guzel Tarik...
Wishman
Aslında r53 serisinde JCW benim araçta olan koltukları SPARCO ile ortak çalışmışlar, koltukarın yanında SPARCO yazıyor, Koltuk seçeneklerinde kumaş, deri, ve çift renk seçenekler olmak üzere yüzey ve renk seçenekleri ve ilaveten ısıtma veya diz altı bolgesinin ileriye oynama kabileyeti seçeneği var.
Benim aracımdakler çift renk deri ve ısıtmalı koltuklar. Yan airbag seçeneği bu tip koltuklarda yok.
Arka koltuklar içinde haklısınız, onlarda ekstra opsiyon parçalardır, JCW'ün arka koltuk opsiyonudur. ısıtma yoktur standart çift renk deridir.
Yorum Yap
Yorum Yap