Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Merhaba Arkadaşlar Ankara'dan TARIK

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Aslı uzman tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    bu koltuklarda türkiyede ilk defa gördüm maşallah araç kaç kilometrede acaba
    49-50 bin civarında

Yorum Yap

Aslı jcw tarafından gönderilmiş Mesajı göster
      49-50 bin civarında
      maşallah tekrardan allah kaza bela vermesin satmayın saklayın koleksiyonluk bunlar,bendede 2005 model var 38 binde gözüm gibi bakmaya çalışıyorum

Yorum Yap

maşallah tekrardan allah kaza bela vermesin satmayın saklayın koleksiyonluk bunlar,bendede 2005 model var 38 binde gözüm gibi bakmaya çalışıyorum
        Araca binilmiyor zaten yılda 3-4 kere garajdan cıkartıp, mekanik aksamlar hareket etsin diye 3-5 km yoıl yapıyorum. Aracı koleksyon olarak ayırmış durumdayım zaten. Mevcut km sinin sebebi kardeşimdir, 1 yıl bindi 20bindeki araba 30 bindaha artarak 50 civarına geldi. Neyseki aracın hicbir yerinde kaza boya ve yıpranma yok

Yorum Yap

Yorum Yap

kaza boya olmaması önemli bendede aynı şekilde,birşeyi merak ettim torpido deri kaplamasını kendinizmi yaptırdınız hazırmı aldınız,torpidonu üstü alcantra galiba onu görünce diğerinnide belki kendiniz yaptırmışsınızdır belki die düşündüm

Yorum Yap

kaza boya olmaması önemli bendede aynı şekilde,birşeyi merak ettim torpido deri kaplamasını kendinizmi yaptırdınız hazırmı aldınız,torpidonu üstü alcantra galiba onu görünce diğerinnide belki kendiniz yaptırmışsınızdır belki die düşündüm
              Göğüsün üst kısmı Nubuk olan kısım ingilterede bir firma tarafından özel yapılıyor. Dashboard kaplamaları ve radyo playerın yanındaki direkler orjinal John Cooper Works Siyah deri- siyah iplik dikişli Aksesuardır.(İplik rengine sipariş verirken siz karar veriyorsunuz) Aynı şekilde vites surround ve önündeki 2li bardaklığın surroound kısmıda JCW deri kaplama. Bunlara ilaveten genelde bilinen vites körüğü ve elfreni körüğü JCW siyah nubuk vites topuzu ve elfreni tutmacı JCW karbon dur. Göğüsün üst kısmı hariç diğer tüm aksamlar orjinal works aksesuarıdır sonradan siparişle alınıp takılabilir.

Yorum Yap

Göğüsün üst kısmı Nubuk olan kısım ingilterede bir firma tarafından özel yapılıyor. Dashboard kaplamaları ve radyo playerın yanındaki direkler orjinal John Cooper Works Siyah deri- siyah iplik dikişli Aksesuardır.(İplik rengine sipariş verirken siz karar veriyorsunuz) Aynı şekilde vites surround ve önündeki 2li bardaklığın surroound kısmıda JCW deri kaplama. Bunlara ilaveten genelde bilinen vites körüğü ve elfreni körüğü JCW siyah nubuk vites topuzu ve elfreni tutmacı JCW karbon dur. Göğüsün üst kısmı hariç diğer tüm aksamlar orjinal works aksesuarıdır sonradan siparişle alınıp takılabilir.
                yok anladım karbonlar bendede vardı vites topuzunu sevmediğimden dolayı (kullanımı zevk vermiyor tutuş şekli) onları söktüm,o deri göğüs üretilmilyorda artık hani aldığınızda yoksa belki kendiniz yaptırmışsınızdır diye düşündüm yoksa ben istiyorumda üretilmiyor ama karbon olanda çok boğuyor o yüzden orj olarak bıraktım

Yorum Yap

yok anladım karbonlar bendede vardı vites topuzunu sevmediğimden dolayı (kullanımı zevk vermiyor tutuş şekli) onları söktüm,o deri göğüs üretilmilyorda artık hani aldığınızda yoksa belki kendiniz yaptırmışsınızdır diye düşündüm yoksa ben istiyorumda üretilmiyor ama karbon olanda çok boğuyor o yüzden orj olarak bıraktım
                  Araç modeli 2005-2006 facelift olan ise, interior kaplamalar 3 parca olarak guncenlendı, 2002-2004 lerde 5 parca idi, bendeki set 3 parca olanlarda çıkıyor. parca kodları bende biryerlerde yazıyordur ama cok yıllar gectı bulmam cok zor ama bmw etk programından r53 face lıft 2006 olarak girip bulabılırısınız ve parca sıparışe acık olması gerekır dıye dusunuyorum, cunku benım aracımda bir hasar olsa ben bu parcayı temın etmek durumundayım fabrıkada bunu uretmek durumunda dıye dusunuyorum.

Yorum Yap

Araç modeli 2005-2006 facelift olan ise, interior kaplamalar 3 parca olarak guncenlendı, 2002-2004 lerde 5 parca idi, bendeki set 3 parca olanlarda çıkıyor. parca kodları bende biryerlerde yazıyordur ama cok yıllar gectı bulmam cok zor ama bmw etk programından r53 face lıft 2006 olarak girip bulabılırısınız ve parca sıparışe acık olması gerekır dıye dusunuyorum, cunku benım aracımda bir hasar olsa ben bu parcayı temın etmek durumundayım fabrıkada bunu uretmek durumunda dıye dusunuyorum.
                    belki sizin ruhsattan girilse olabilir en kötü üretmek zorunda kalabiliir ama x bir şase ile alınamıyor artık seçenek dahilinde değil

Yorum Yap

belki sizin ruhsattan girilse olabilir en kötü üretmek zorunda kalabiliir ama x bir şase ile alınamıyor artık seçenek dahilinde değil
                      Olabilir, haklısınız

Yorum Yap

Resimler ve tabiiki Mini'lerin cok guzel Tarik...
                        Ozellikle klasik Mini'ye bayildim. MCS ye de cok guzel bakmissin. Ben yilda en az 3000 Km oneriyorum kolleksiyonluk olarak saklasan da :-)
                        Ilk defa arka koltuklarda Recaro gormus oldum.
                        On Recarolar street ile race arasinda bir hibrit gibi, ama sanirim yan airbagler yok?
                        Kardesine kizma, zaten 2005 MCS icin 20.000 km desen buyuk cogunluk inanmakta gucluk cekecekti. 50.000 Km bile cok guzel bir rakam. Unutmayalim isleyen demir pas tutmaz.
                        Uzman da (adi ustunde) senin gibi ufak tefek ayrintilara duskun.
                        Her daim nese ile Mini'lerini kullanman dileklerimle...
                        Wishman

Yorum Yap

Mukemmel bir Mini kazasiz belasiz kullanin
                          [LEFT][CENTER]'06 Mini Cooper S 245.2 HP@Dyno Dynamics W/ 97 Octane Pump Fuel [/CENTER][/LEFT]
                          [LEFT][CENTER]May the supercharger be with you[/CENTER][/LEFT]

Yorum Yap

Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                            Ozellikle klasik Mini'ye bayildim. MCS ye de cok guzel bakmissin. Ben yilda en az 3000 Km oneriyorum kolleksiyonluk olarak saklasan da :-)
                            On Recarolar street ile race arasinda bir hibrit gibi, ama sanirim yan airbagler yok?
                            Kardesine kizma, zaten 2005 MCS icin 20.000 km desen buyuk cogunluk inanmakta gucluk cekecekti. 50.000 Km bile cok guzel bir rakam. Unutmayalim isleyen demir pas tutmaz.
                            Wishman
                            abi r53 jcw koltuklarda airbag yok

Yorum Yap

Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                              Wishman
                              Teşekkürler,

Aslında r53 serisinde JCW benim araçta olan koltukları SPARCO ile ortak çalışmışlar, koltukarın yanında SPARCO yazıyor, Koltuk seçeneklerinde kumaş, deri, ve çift renk seçenekler olmak üzere yüzey ve renk seçenekleri ve ilaveten ısıtma veya diz altı bolgesinin ileriye oynama kabileyeti seçeneği var.

Benim aracımdakler çift renk deri ve ısıtmalı koltuklar. Yan airbag seçeneği bu tip koltuklarda yok.

Arka koltuklar içinde haklısınız, onlarda ekstra opsiyon parçalardır, JCW'ün arka koltuk opsiyonudur. ısıtma yoktur standart çift renk deridir.

Yorum Yap

Masallah araclar super.ozellikle klasik olan gozume cok hos geldi.
                                Tam bir mini fanatigisin belliki hosgeldin

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
                                sigpic

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X