Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT]SOLD
Haklisin Kekuti. :-( bende ilk once Trafikte MCTR Uyesi gordum altina hepimiz bir konuda yazcaz diye dusunmustum ama sonra 3 konu gorunce bende bir tane daha actim. Yani konuyu dogru yerde actim ama fazla fazla konular acmis oldum.
Soz bi dahaki seneye pistilenebilirsem bunu esas 'pisti' adi altinda paylasacam. :-(
Tecrubesizlik iste :-)
P.S: Bunu Sari kart olarak kabul ediyorum. Kirmiziyi gormiyecem.
Arkadaslar ben bu konuyu bilmeden acmis bulundum, cunku her pisti davasina ayri bir konu acabilirmisiz gibi gelmisti bana.
Kendimi suclu hissediyorum.
Mumkunse Forumda, Trafikte MCTRUYESI Gordum kisminda, MINI logolu PISTI topicinden devam edelim.
Korkuyorum Admin'lerim bana ceza verecek. Telefon etseler mesgule alacam, gormemezlige gelecem, bataryam bitiyo diyecem.
sec08'i idealtepe meguiar's'ta pistiledim ben bu arabayi baglarim dedim heheheh biraz sehir magandasiyimda gozume kestirdigim guzel plakali ve temizMINIlere dayanamiyorum zaafim var heheheheh
Yorum Yap