Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Pistilendim!!!
Çöküş
X
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterben senin o janjanli ajan gozluklerini takmak istiyorum haktanimsana da benim afilli mor armani gozlugumu takariz cok sahane oluruz
hihihihihi
Mmmmmm...
gomlek hikayesne gelince cok marjinal cin temali gomlek tum gozler giovanninin yakisikli pilotundaydi)))
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Bir yorum yaz:
-
ben senin o janjanli ajan gozluklerini takmak istiyorum haktanimsana da benim afilli mor armani gozlugumu takariz cok sahane oluruz
hihihihihi
Mmmmmm...
gomlek hikayesne gelince cok marjinal cin temali gomlek tum gozler giovanninin yakisikli pilotundaydi)))
Bir yorum yaz:
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterP.S: Haktan Admin'im kaleyi icten fethettim. Nida'nin valide eger Izmir'e gelirse benim 'hamii' olabilecegimi soledi. Istanbul'dan uzak durdukca kozlar bana geciyoooo...
WIshkoprualticocuguman)
Bizde foto cekilince gondeririz sana.. Ikimizde bikini giyices NDG ile :P gorsel olarak ne kadar acarim sizi bilmem tabi :P
Gomlek hikayesini bende merak ettim!
Bir yorum yaz:
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterah tesekkurler ama wishmanim gomlegin geceye damgasini vurdu fazlasiylaben sonuk kaldim ahahahahah raki sefasi demek bende bu gece fazla tukettim o shotlardan sabahta is gorusmem var eyvahlar olsun ..
Siyahta giymisss amaa
Bir yorum yaz:
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBu gece NIDA Drew Berrymore gibiydi. Bende de 2-3 resmimiz var Izmir'den eklerim eger istek olursa...
Oglani verdik, Kizi aldik, butun geceyi 3 biracik ile kapatinca bu saatte bana Moda'da balkonda raki sefasi yar oldu.
Herhalde bizim forumumuz bi daha NIDA'yi bole zor gorur..
P.S: Haktan Admin'im kaleyi icten fethettim. Nida'nin valide eger Izmir'e gelirse benim 'hamii' olabilecegimi soledi. Istanbul'dan uzak durdukca kozlar bana geciyoooo...
WIshkoprualticocugumanben sonuk kaldim ahahahahah raki sefasi demek bende bu gece fazla tukettim o shotlardan sabahta is gorusmem var eyvahlar olsun ..
Bir yorum yaz:
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster:€ Pistiininn alasi
hekimbasi salih efendi yalisindaan sevgiler tum miniclubtr sakinlerine
Oglani verdik, Kizi aldik, butun geceyi 3 biracik ile kapatinca bu saatte bana Moda'da balkonda raki sefasi yar oldu.
Herhalde bizim forumumuz bi daha NIDA'yi bole zor gorur..
P.S: Haktan Admin'im kaleyi icten fethettim. Nida'nin valide eger Izmir'e gelirse benim 'hamii' olabilecegimi soledi. Istanbul'dan uzak durdukca kozlar bana geciyoooo...
WIshkoprualticocugumanEn son düzenleyen WISHMAN; 27-07-12, 04:42.
Bir yorum yaz:
-
:€ Pistiininn alasi
hekimbasi salih efendi yalisindaan sevgiler tum miniclubtr sakinlerine
Bir yorum yaz:
-
pissstiiiimi fotografladimkekuti kerem beyi is cikisi meguiar's c/i gordum o sirada kendi yikamacima gelmistim iki dakikada pistiledim
Bir yorum yaz:
-
Hoops! bugun saat 18.00 18.30 sularinda Levoo ve zeki fenerbahcede goruldu dirim diriimm tis tis
Bir yorum yaz:
-
sec08'i idealtepe meguiar's'ta pistiledim ben bu arabayi baglarim dedim heheheh biraz sehir magandasiyimda gozume kestirdigim guzel plakali ve temizMINIlere dayanamiyorum zaafim var heheheheh
Bir yorum yaz:
-
TALIHSIZ ACIKLAMA;
Arkadaslar ben bu konuyu bilmeden acmis bulundum, cunku her pisti davasina ayri bir konu acabilirmisiz gibi gelmisti bana.
Kendimi suclu hissediyorum.
Mumkunse Forumda, Trafikte MCTRUYESI Gordum kisminda, MINI logolu PISTI topicinden devam edelim.
Korkuyorum Admin'lerim bana ceza verecek. Telefon etseler mesgule alacam, gormemezlige gelecem, bataryam bitiyo diyecem.
Wishhatasizkulolmazman
Bir yorum yaz:
-
haktani egeparkta gordum foursquare pistisi :P
Bir yorum yaz:
-
Ya kimler nerde geziyor haberimiz yok
Sent from Tapatalk for Galaxy Note
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: