Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Yakaladim!

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Cok guzel bir countryman'i var abimizin.

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Hosgeldiniz ben verdim dun flyer size
    afferimm ozanim

Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2

Bir yorum yaz:

• GOKHAN
    yanıtladı
    Aslı Zubizaretta tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Bana dün birisi verdi köprü trafiğinde, ben de onun üzerine üye oldum. Ama referans kısmı boş

Sanırım plakası 34 TE 1071 idi... Not almamışım, ama iyi ki flyer vermiş bana arkadaş...

Ben nereden flyer edinebilir...
    Zubizaretta hoşgeldin flayerlerimiz sponsorlarımızda ve bazı arkadaşlarımızda var .Kendinizi ve aracınızı tanıtan başlıklarla baslayalım sizinle paylasımlarımıza .

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Aslı Zubizaretta tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Bana dün birisi verdi köprü trafiğinde, ben de onun üzerine üye oldum. Ama referans kısmı boş

Sanırım plakası 34 TE 1071 idi... Not almamışım, ama iyi ki flyer vermiş bana arkadaş...

Hosgeldiniz ben verdim dun flyer size

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Ben senin board egitimi sirasinda giydigin montlarina cirtcirtli psindan yollayacagim diktirt onlari montuna tam reklam olur barkodlu falan hahahahah

Sent from my MIELE davlumbaz using Tapatlk yagkokusunuiyiceker v2
    yanliz diger kayakcilar/boardcilar gormekte zorluk cekebilirler :P

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Aslı Faruk'S tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    E banada verin madem
    Ben senin board egitimi sirasinda giydigin montlarina cirtcirtli psindan yollayacagim diktirt onlari montuna tam reklam olur barkodlu falan hahahahah

Sent from my MIELE davlumbaz using Tapatlk yagkokusunuiyiceker v2

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    ben bendekilerden il disinda olan bi arkadasimiza yolladim valla bendede cok az kaldi apaci minilere flyer vermiyorum adminim. biraz ayrimcilik yapiyorum son flyerlarim giymaatlilarim

Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2

Bir yorum yaz:

• GOKHAN
    yanıtladı
    yenılerı gelıyo arkadaslar bıkacgune

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    E banada verin madem

Bir yorum yaz:

• roseberry
    yanıtladı
    heyyy ne güzelll bende isterim ndg !!!

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Erhan merhaba,
    Elimde NDG ref. Yazmayanlardan verebilirim istersen

Bir yorum yaz:

• NHT39
    yanıtladı
    1 tane olmaz gökhan bana bir sürü gönderdi bende her mini'nin sileceklerine sikiştiriyorum,tarafik işiğinda denk gelirse açiyorum scooter'in bagajini çikarip elden teslim diyorum gerçi çok şükür arkadaşlarin hepsi duyarli biride uye olmadi ama neyse bir gün olurlar,benimde kemiklerim yerine oturur

Bir yorum yaz:

• Erhan.Demirisci
    yanıtladı
    Flyer ların durumu nedır ? İstıyorum bı tane

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Aslı h.ata tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    sayın admınler!!!!dıyorumkı şöyle ufak flayer lar bastırsak mesela.sonra onları gordugumuz mınılerın camlarına kapılarına sunroof larına bıraksak sıkıstırsak ????
    bıde flayer ların bır yerıne referans dıye bosluk bıraksak kım verıosa adını yada nıckını yazsa???

nedenmı? cunku en basıtı yenı tasındıgım sokakta min.3 tane mını var. r60 ,r53 ve coupe.bunların sahıplerını ben hangı ara yakalayıpta gel uye ol dıycem?ancak aksam park halınde goruyorum.e kagıda yazsan kotu ızlenım:S marınada pembe mınılı bı hatun var mesela...varda var ama reklam???
    kısacası sızden bu tarz bısey talep edıyorum.

tartısmaya acıyorum hatta!! sızce olurmu?,yada baska bı yontem dusunebılırız?
    Handecim su anda baskıdalar zaten yakın zamanda dagıtıma baslayacagız. ve evet referans kutucugu da var üzerinde
    3(2).jpg

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X