Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Kulubumuze davet ettigimiz MINI'ler

Çöküş
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Jackie
    yanıtladı
    Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    aah ah bende birbirinden guzel fotolari var ekleyebilirim
    Sen çok duygusal bi adam oldun he

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    Aslı Mr. JC tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Sağolun arkadaşlar.
    Üyelerimizde konu açtım http://www.miniclubtr.com/forums/sho...2660#post82660
    Garaj bölümü için güzel fotoğraflar çekmek lazım şimdilik erken

Arabalarımın hep kıymetini bildim, LAM'ın da ayrı bilecekmişim gibi geliyor
    aah ah bende birbirinden guzel fotolari var ekleyebilirim

Bir yorum yaz:

• Mr. JC
    yanıtladı
    Sağolun arkadaşlar.
    Üyelerimizde konu açtım http://www.miniclubtr.com/forums/sho...2660#post82660
    Garaj bölümü için güzel fotoğraflar çekmek lazım şimdilik erken

Arabalarımın hep kıymetini bildim, LAM'ın da ayrı bilecekmişim gibi geliyor

Bir yorum yaz:

• MeOnYa
    yanıtladı
    Arkadaşlar selam,
    Erhan ile Meguars Maltepe'de tanıştık. Bir türlü nasip olmadı kendimi tanıtmaya.
    LAM'ı ben aldım inşallah kazasız belasız kullanmak nasip olur

Almadan önce bu kadar efsane olduğunu bilmiyordum, ama ilk arabayı yıkatmada 2 tanıyan çıkınca bi noluyoruz yahu dedim

Daha önceki araçlarımdan (fiesta ghia 1.25 / Honda Jazz Elite 2005 / Bmw 3.18ci 2. jen. 143 beygir) sonra yeterince hızlı geldiği için ekstra bir şey yapmam dedim ama motor sesini sevdiğim için varex egzoz ve intake hava filtresini düşünüyorum daha sonraki zamanda.

Aslında kafamda manuel mavi renkte beyaz cam tavan / jant Cooper S vardı. Yeter de artar diye düşünüyordum fakat bluetooth, multimedia ekran olsun, katlanır ayna olsun, hill holder olsun bu özelliklerle birlikte baya bir kendine çekti

Yanlız 2002 Bmw çok daha sessizdi plastik iç aksam olarak, bu arabanın kronik problemi sanırım sunroof falan hepsinde oluyormuş ona bir çözüm varsa acaip sevinirim
    Aracınız hayırlı olsun LAM guzel arabadir kıymetini bilin ÜYELERIMIZ Bölümü'nde kendinize ait bir sayfa açıp kendinizi tanıtabilirsiniz. Kendinizi tanıttıktan sonra da GARAJ Bölümü'nde aracınızı tanitabilirsiniz Keyifli forumlar.

instagram.com/minicooperaksesuar

Bir yorum yaz:

• GB246
    yanıtladı
    Arkadaşlar selam,
    Erhan ile Meguars Maltepe'de tanıştık. Bir türlü nasip olmadı kendimi tanıtmaya.

Almadan önce bu kadar efsane olduğunu bilmiyordum, ama ilk arabayı yıkatmada 2 tanıyan çıkınca bi noluyoruz yahu dedim

Daha önceki araçlarımdan (fiesta ghia 1.25 / Honda Jazz Elite 2005 / Bmw 3.18ci 2. jen. 143 beygir) sonra yeterince hızlı geldiği için ekstra bir şey yapmam dedim ama motor sesini sevdiğim için varex egzoz ve intake hava filtresini düşünüyorum daha sonraki zamanda.

Aslında kafamda manuel mavi renkte beyaz cam tavan / jant Cooper S vardı. Yeter de artar diye düşünüyordum fakat bluetooth, multimedia ekran olsun, katlanır ayna olsun, hill holder olsun bu özelliklerle birlikte baya bir kendine çekti

Yanlız 2002 Bmw çok daha sessizdi plastik iç aksam olarak, bu arabanın kronik problemi sanırım sunroof falan hepsinde oluyormuş ona bir çözüm varsa acaip sevinirim
    Hayırlı olsun aracınız sunroof icin bakım yaptırabilirsiniz kesin çözüm olmasa da bir kac ay rahat ettiriyor

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bir yorum yaz:

• Mr. JC
    yanıtladı
    Arkadaşlar selam,

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    Aslı Güvenç tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    ndg 'den gelecek haber ve bilgi ye göre yöneliriz olmazsa ????
    Olabilir valla abi

Bir yorum yaz:

• Güvenç
    yanıtladı
    Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    abi hemen alalim sana lami
    ndg 'den gelecek haber ve bilgi ye göre yöneliriz olmazsa ????

Bir yorum yaz:

• Güvenç
    yanıtladı
    Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Sakın! Sana güzel haberlerim var Çok yakında!
    Sen hazırlıklara başla
    Valla merak ettim yahu?????

Bir yorum yaz:

• MUSTANG
    yanıtladı
    Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Sen hazırlıklara başla
    SD mi geliyor yoksa?

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    hımm, keşke benim olsa
    Sen hazırlıklara başla

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    hımm, keşke benim olsa
    abi hemen alalim sana lami

Bir yorum yaz:

• Güvenç
    yanıtladı
    hımm, keşke benim olsa

Bir yorum yaz:

• erhanaksoz
    yanıtladı
    Kesinlikle yüklemeden kullancam dedi ama hayırlısı. 2 ay sonra fikrinin değişceğine eminim

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    Lam efsaneydi, cok guzel de bir yazilim var ustunde, umarim yuklicek biri alir...

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X