Dün aksam ayn de emg ve mertcanin cooperlar pistilendi
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
PİŞtİ
Çöküş
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
34tb9544
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterErhan pisti isyerinde az uzak oldi ama
HTC One X cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Yorum Yap
-
Aslı Erhan.Demirisci tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTersteymssın ugrasaydın keske
Yorum Yap
-
Berna
-
Aslı Berna tarafından gönderilmiş Mesajı gösterhttp://img703.imageshack.us/i/imageche.jpg/ alen piştisi:P
Sent from my GT-N7100 using TapaTalk IIEklenen Dosyalarsigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbaskan bır sanıye vaktım yoktu ugrayacak ınan donustede gectım ordan ama musaıt bızamanda caya gelırım
unutma ama beklıyorum
Yorum Yap
-
Aslı KYH tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNe kadar pisti olur ama Alen İskender'de pistisi. Bir de AR plaka siyah/kırmızı LCI jcw mini autoda görüldü. Ha bi de 07 nht jcw de miniautodaydi
Sent from my iPad using TapaTalk HDsigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
O ar plaka bugun sanayide esnafa çıkma S spoileri satmaya calışan kişi
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göstermixer kayhan iyi calismis dersine o ar plaka bizdenmiymis ki? kimmis o?
Sent from my iPad using TapaTalk HD
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göstermixer kayhan iyi calismis dersine o ar plaka bizdenmiymis ki? kimmis o?
Aslı Cooperscem tarafından gönderilmiş Mesajı gösterO ar plaka bugun sanayide esnafa çıkma S spoileri satmaya calışan kişi2009 JCW Dark Silver / Black
BC1182 Stock to the bone...
Yorum Yap
-
Aslı KYH tarafından gönderilmiş Mesajı göstermixer nedir yahu? eueuhehueuhehu
aracında JCW spoiler vardı. Yoksa kendinden çıkan spoiler'ı sana da mı satmaya çalıştı?
Sent from my GT-N7100 using TapaTalk IIsigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
kucuk hanfendı oyle uzakta piştilemekle check in begenmekle olmaz bu ısler gelın sırtıma dokunup pişti diyin olsun bitsin hem ben hep ordayken diosun ama clean car dan baska yerede gitmiosunuz yada viya diyelım bu kdar reklamda olmaz gözum uzerınde haberın olasigpic
34 SEC 08 - R56 Midnight Black JCW
Yorum Yap
-
Aslı seccop tarafından gönderilmiş Mesajı gösterkucuk hanfendı oyle uzakta piştilemekle check in begenmekle olmaz bu ısler gelın sırtıma dokunup pişti diyin olsun bitsin hem ben hep ordayken diosun ama clean car dan baska yerede gitmiosunuz yada viya diyelım bu kdar reklamda olmaz gözum uzerınde haberın ola
Hatirlatirim ki brunch oncesinde geldim ben baglarim bu arabayi dedim pistiledim. Genelde kopek gezdirirken goruyorum ayrica hep benim mahallemdesin canim nooluyor kimin coplugundesin bi dusun artik check in begenmiyorum ayrica lutfen yani. Herkesin notificationini kapattim
Sent from my GT-N7100 using TapaTalk IIsigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
Yorum Yap